Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir’de Yalancı Bahar Sona Erdi, Kar Yağışı Başladı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2016 - 22:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Yalancı Bahar Sona Erdi, Kar Yağışı Başladı

Nevşehir’de akşam saatlerinde kar yağışı uzun bir aradan sonra yeniden başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafında son günlerde yapılan yağışlı hava uyarıları sonrasında akşam saatlerinde Nevşehir’de önce yağmur yağışı başladı. Daha sonra ise karla karışık yağmur kar yağışın döndü. Nevşehir’de başlayan kar yağışının ardından ise sosyal paylaşım sayfalarından kar yağışı fotoğrafları paylaşılmaya başlandı. Nevşehir’de gece boyu yer yer kar yağışı devam edecekken haftanın ilk gününde karlı hava yerini bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor.   

Nevşehir’de akşam saatlerinde kar yağışı uzun bir aradan sonra yeniden başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafında son günlerde yapılan yağışlı hava uyarıları sonrasında akşam saatlerinde Nevşehir’de önce yağmur yağışı başladı. Daha sonra ise karla karışık yağmur kar yağışın döndü.

Nevşehir’de başlayan kar yağışının ardından ise sosyal paylaşım sayfalarından kar yağışı fotoğrafları paylaşılmaya başlandı.
Nevşehir’de gece boyu yer yer kar yağışı devam edecekken haftanın ilk gününde karlı hava yerini bulutlu bir havaya bırakması bekleniyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.