Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp’te 112 İstasyonuna Saldırı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.02.2016 - 11:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te 112 İstasyonuna Saldırı

Dün gece saatlerinde Ürgüp İlçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir saldırı düzenlendi. Sağlık çalışanlarının vakada olduğu saatte gerçekleştirilen saldırı sonrası istasyonun kapı ve pencerelerine zarar verildi. Olay ile ilgili olarak hukuki süreç başlatıldı. Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan saldırı kınandı. Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde; “Görevi insan hayatını kurtarmak olan ve bir can kurtarmak için zamana karşı mücadele veren 112 acil sağlık çalışanlarına yapılan bu çirkin saldırıyı ve saldırganları şiddetle kınarken, sağlık çalışanlarına yönelik sözlü ve fiziki tüm şiddet olaylarının son bulmasını temenni ediyoruz.”  

Dün gece saatlerinde Ürgüp İlçesinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bir saldırı düzenlendi. Sağlık çalışanlarının vakada olduğu saatte gerçekleştirilen saldırı sonrası istasyonun kapı ve pencerelerine zarar verildi. Olay ile ilgili olarak hukuki süreç başlatıldı.
Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan saldırı kınandı. Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;
“Görevi insan hayatını kurtarmak olan ve bir can kurtarmak için zamana karşı mücadele veren 112 acil sağlık çalışanlarına yapılan bu çirkin saldırıyı ve saldırganları şiddetle kınarken, sağlık çalışanlarına yönelik sözlü ve fiziki tüm şiddet olaylarının son bulmasını temenni ediyoruz.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.