Sitenin sağında bir giydirme reklam

Altınyıldız Liselerinde İlk Yardım Eğitimi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2016 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Liselerinde İlk Yardım Eğitimi

  Özel Altınyıldız Liselerinde Beden Eğitimi Derslerinde, Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği(ATT) alanı öğrencileri tarafından ilkyardım ve spor sakatlanmalarında acil müdahale eğitimlerini uygulamalı olarak yürütmektedirler. Eğitim ve Öğretimin sürekliliğinin sağlanmasında öğrenciler arasında dayanışma ve akran eğitiminde de Altınıyıldız farkı kendini bir kez daha gösterdi. Öğrenciler Beden Eğitimi derlerinde ilkyardım eğitimini danışman öğretmenleri ile birlikte kendi akran ATT arkadaşlarından öğrenmelerinin daha etkili olduğunu ve acil durumlarda kendilerinin de rahat müdahale edebileceklerine inandıklarını ifade ettiler. Altınyıldız Eğitim Kurumları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerinin yetişmesinde teorik ve uygulamalı eğitimin yaşamın her anında kullanılabilir nitelikte becerilerle donatarak, onları meslek hayatına en iyi şekilde hazırlamaktadır.
 

Özel Altınyıldız Liselerinde Beden Eğitimi Derslerinde, Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği(ATT) alanı öğrencileri tarafından ilkyardım ve spor sakatlanmalarında acil müdahale eğitimlerini uygulamalı olarak yürütmektedirler.

Eğitim ve Öğretimin sürekliliğinin sağlanmasında öğrenciler arasında dayanışma ve akran eğitiminde de Altınıyıldız farkı kendini bir kez daha gösterdi.

Öğrenciler Beden Eğitimi derlerinde ilkyardım eğitimini danışman öğretmenleri ile birlikte kendi akran ATT arkadaşlarından öğrenmelerinin daha etkili olduğunu ve acil durumlarda kendilerinin de rahat müdahale edebileceklerine inandıklarını ifade ettiler.

Altınyıldız Eğitim Kurumları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerinin yetişmesinde teorik ve uygulamalı eğitimin yaşamın her anında kullanılabilir nitelikte becerilerle donatarak, onları meslek hayatına en iyi şekilde hazırlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.