Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Basketbolda Nevşehir İçin Mağlubiyet Haftası

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2016 - 13:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Basketbolda Nevşehir İçin Mağlubiyet Haftası

  Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden kadın basketbol temsilcilerimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. TKBL 1. Lig B Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bayan Basketbol takımı Elazığ deplasmanında Elazığ İl Özel İdaresi kadın basketbol takımı ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk periyotundan son saniyelerine kadar çekişmeli geçen maçta temsilcimiz Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kadın basketbol takımı 87-84 maçı kaybetti. TKBL 1. Lig A grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kadın basketbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversitesini misafir etti. Maça oldukça tutuk başlayan NEHÜ Kadın Basketbol takımı Anadolu Üniversitesi takımı karşısında hiçbir varlık gösterememesi sonrasında NEHÜ kendi saha ve seyircisi önünde maçı 70-58 kaybetti. 
 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde mücadele eden kadın basketbol temsilcilerimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı.

TKBL 1. Lig B Grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bayan Basketbol takımı Elazığ deplasmanında Elazığ İl Özel İdaresi kadın basketbol takımı ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk periyotundan son saniyelerine kadar çekişmeli geçen maçta temsilcimiz Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kadın basketbol takımı 87-84 maçı kaybetti.

TKBL 1. Lig A grubunda mücadele eden Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kadın basketbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde Anadolu Üniversitesini misafir etti. Maça oldukça tutuk başlayan NEHÜ Kadın Basketbol takımı Anadolu Üniversitesi takımı karşısında hiçbir varlık gösterememesi sonrasında NEHÜ kendi saha ve seyircisi önünde maçı 70-58 kaybetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.