Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Genç Girişimci Dünyaya Açıldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2016 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Genç Girişimci Dünyaya Açıldı

  Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Ahmet Çakır isimli genç girişimci yapmış olduğu yeni sistem çalışmayla dünyaya açıldı. Avanos ilçesinde ambalaj toptancılığı işi ile başlayan 33 yaşında ki Ahmet Çakır isimli genç girişimci azmi ve çalışma gayretiyle önce Ankara’da bir fabrika kurdu. Ankara’da kurmuş olduğu bez çanta fabrikasını ise daha sonra önce tüm Türkiye’ye açtı ve çeşitli illere bayilikler verdi. Daha sonra ise başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerine üretmiş olduğu bez çantaları ihracat etmeye başladı. Genç girişimci Ahmet Çakır yapmış olduğu açıklamada Nevşehir’in Avanos ilçesinde küçük bir mağazadan Türkiye ve dünyaya hizmet eden dev bir fabrikada hizmet etmeye başladığı için son derece mutlu olduğunu söyledi. Çakır, ‘’ Ben bu işe üç yıl önce bayilikler alıp ürün satışına önce Nevşehir’de başladım. Belli bir kapasiteye ulaştığımı hissettiğim zaman ben neden bu işin üretimini yapmayayım dedim. Şuan Ankara’da bin 500 metre kapalı alanda aylık 3 milyon adet üretim kapasiteli ultrasonik sistem ile üretilen bez çantaları üretiyoruz. Kurmuş olduğumuz bu fabrika sayesinde üretmiş olduğumuz çantaların fiyatlarında çok cazip bir maliyette üretmeyi başardık. Üretimi biz çok cazip bir hale getirmiş olduğumuz için satış fiyatlarımız da çok cazip bir hale geldi. Çanta fiyatlarımız 30 kuruş ile 80 kuruş arasında değişmektedir. Ayrıca üretmiş olduğumuz bez çantalar doğaya hiçbir zarar vermemekle beraber doğa da çözünürlüğü çok kolay olduğu için biz doğa dostu çanta diyoruz. Hem doğayı koruyoruz hem de insanımızı koruyoruz. Tüm Nevşehir halkımızı ve esnaflarımızı naylon poşet yerine bez çanta kullanmayı öneriyoruz.   İşte Doğa Dostu Çantalarımızın Adresleri; Cumhuriyet Mahallesi, Zelve Caddesi No:74 Avanos-Nevşehir Tel: 0384 511 44 84 Fabrika Adres: Saray Mahalle, 1. Cadde No: 81 Kazan-Ankara Tel: 0536 614 50 50  
 

Nevşehir’in Avanos ilçesinde bulunan Ahmet Çakır isimli genç girişimci yapmış olduğu yeni sistem çalışmayla dünyaya açıldı.

Avanos ilçesinde ambalaj toptancılığı işi ile başlayan 33 yaşında ki Ahmet Çakır isimli genç girişimci azmi ve çalışma gayretiyle önce Ankara’da bir fabrika kurdu. Ankara’da kurmuş olduğu bez çanta fabrikasını ise daha sonra önce tüm Türkiye’ye açtı ve çeşitli illere bayilikler verdi. Daha sonra ise başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerine üretmiş olduğu bez çantaları ihracat etmeye başladı.

Genç girişimci Ahmet Çakır yapmış olduğu açıklamada Nevşehir’in Avanos ilçesinde küçük bir mağazadan Türkiye ve dünyaya hizmet eden dev bir fabrikada hizmet etmeye başladığı için son derece mutlu olduğunu söyledi. Çakır, ‘’ Ben bu işe üç yıl önce bayilikler alıp ürün satışına önce Nevşehir’de başladım. Belli bir kapasiteye ulaştığımı hissettiğim zaman ben neden bu işin üretimini yapmayayım dedim. Şuan Ankara’da bin 500 metre kapalı alanda aylık 3 milyon adet üretim kapasiteli ultrasonik sistem ile üretilen bez çantaları üretiyoruz. Kurmuş olduğumuz bu fabrika sayesinde üretmiş olduğumuz çantaların fiyatlarında çok cazip bir maliyette üretmeyi başardık. Üretimi biz çok cazip bir hale getirmiş olduğumuz için satış fiyatlarımız da çok cazip bir hale geldi. Çanta fiyatlarımız 30 kuruş ile 80 kuruş arasında değişmektedir. Ayrıca üretmiş olduğumuz bez çantalar doğaya hiçbir zarar vermemekle beraber doğa da çözünürlüğü çok kolay olduğu için biz doğa dostu çanta diyoruz. Hem doğayı koruyoruz hem de insanımızı koruyoruz. Tüm Nevşehir halkımızı ve esnaflarımızı naylon poşet yerine bez çanta kullanmayı öneriyoruz.  

İşte Doğa Dostu Çantalarımızın Adresleri;

Cumhuriyet Mahallesi, Zelve Caddesi No:74 Avanos-Nevşehir

Tel: 0384 511 44 84

Fabrika Adres: Saray Mahalle, 1. Cadde No: 81 Kazan-Ankara

Tel: 0536 614 50 50


















 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.