Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tayvan Türkiye Temsilcisi Cheng’den, Ünver’e Ziyaret

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2016 - 14:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Tayvan Türkiye Temsilcisi Cheng’den, Ünver’e Ziyaret

Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri ziyaret etmek için Nevşehir’e gelen Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng’a teşekkür etti. Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretin anısına Hitit Anforası ile Nevşehir Belediyesi Kültür yayınlarından oluşan bir set takdim etti. Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng’de, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, üzeri çini işlemeli vazo hediye etti.

Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek bir süre görüştü.
Kapadokya bölgesindeki tarihi ve turistik merkezleri ziyaret etmek için Nevşehir’e gelen Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng’a teşekkür etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretin anısına Hitit Anforası ile Nevşehir Belediyesi Kültür yayınlarından oluşan bir set takdim etti.
Tayvan’ın Türkiye temsilcisi Yaser Tai-hsiang Cheng’de, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e, üzeri çini işlemeli vazo hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.