Sitenin sağında bir giydirme reklam

Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımından Teşekkür

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2015 - 10:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Altınyıldız Koleji Genç Kız Voleybol Takımından Teşekkür

Liselerarası Voleybol Nevşehir Şampiyonu olan Altınyıldız Koleji Genç Kız takımı Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Filenin Sultanları iki yıldır Nevşehir'de Voleybola yeni bir renk kattıklarını ve arka arkaya şampiyonluk yaşadıklarını, derslerinde ve sporda kendilerine destek olan yöneticilere, öğretmenlere, Antrönör Aylin Feralan'a,Mustafa Uğurlu'ya, Yavuz Bostancı'ya ve turnuva boyunca onları tribünde yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür ettiler. Altınyıldız Koleji Voleybol takımın kutlayan Serhat İğdeci ve Özkan Kılınç,katılacakları Türkiye Şampiyonasında öğrencilere başarılar dilediler.


Liselerarası Voleybol Nevşehir Şampiyonu olan Altınyıldız Koleji Genç Kız takımı Genel Müdür Serhat İğdeci ve Lise Müdürü Özkan Kılınç'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Filenin Sultanları iki yıldır Nevşehir'de Voleybola yeni bir renk kattıklarını ve arka arkaya şampiyonluk yaşadıklarını, derslerinde ve sporda kendilerine destek olan yöneticilere, öğretmenlere, Antrönör Aylin Feralan'a,Mustafa Uğurlu'ya, Yavuz Bostancı'ya ve turnuva boyunca onları tribünde yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür ettiler.

Altınyıldız Koleji Voleybol takımın kutlayan Serhat İğdeci ve Özkan Kılınç,katılacakları Türkiye Şampiyonasında öğrencilere başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.