Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Derinkuyu Teşkilatından Gizligider’e Ziyaret

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2015 - 21:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Derinkuyu Teşkilatından Gizligider’e Ziyaret

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt ve Yönetimi Milletvekili Gizligider’i ziyaret etti. AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve partililer AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise ziyaretlerinden dolayı Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve partililere teşekkür etti.   

AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt ve Yönetimi Milletvekili Gizligider’i ziyaret etti.
AK Parti Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve partililer AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise ziyaretlerinden dolayı Derinkuyu İlçe Başkanı Halil Aksüt, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar ve partililere teşekkür etti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.