Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ülkü Ocakları’ndan Bayır Bucak Türkmenlerine 1 Tır Yardım Gönderildi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2015 - 16:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ülkü Ocakları’ndan Bayır Bucak Türkmenlerine 1 Tır Yardım Gönderildi

  Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 1 tır yardım gönderildi. Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 1 tır gıda, kıyafet ve çeşitli yardım malzemeleri gönderildi. Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici yaptığı açıklamada, ‘’Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin başlattığı kampanya kapsamında Nevşehirli hemşerilerimizin yardımlarını yükledik ve uğurladık. Yardımların Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimizin derdine bir nebze olsun derman olmasını diliyoruz. Kısa sürede yoğun bir katılımla soydaşlarının yanında olduğunu gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. 

 

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 1 tır yardım gönderildi.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Bayır Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere 1 tır gıda, kıyafet ve çeşitli yardım malzemeleri gönderildi. Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici yaptığı açıklamada, ‘’Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin başlattığı kampanya kapsamında Nevşehirli hemşerilerimizin yardımlarını yükledik ve uğurladık. Yardımların Bayır Bucak Türkmen kardeşlerimizin derdine bir nebze olsun derman olmasını diliyoruz. Kısa sürede yoğun bir katılımla soydaşlarının yanında olduğunu gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.