Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yetenek Sizsiniz Programı Çekimleri İçin Acun Ilıcalı Nevşehir’e Geldi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2015 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yetenek Sizsiniz Programı Çekimleri İçin Acun Ilıcalı Nevşehir’e Geldi

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Programının çekimleri için Nevşehir’e geldi. Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz yarışmasının yeni sezon çekimlerinin ilk bölümü için Nevşehir’e Havalimanına geldi. Ilıcalı havalimanında gazetecileri karşısında görünce benim için gelmesiniz herhalde diye de espiri yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı, ‘’Yetenek Sizsiniz programının çekimleri için Nevşehir’e geldim. Burasının güzel bir şehir olduğunu zaten biliyoruz. Bende ilk kez geldim Nevşehir’e, bakalım bizleri nasıl sürprizler bekliyor’’ diye konuştu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı daha sonra ise havalimanından kendisi için hazırlanmış olan araç ile konaklayacağı otele geçti. 
Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz Programının çekimleri için Nevşehir’e geldi.

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı Yetenek Sizsiniz yarışmasının yeni sezon çekimlerinin ilk bölümü için Nevşehir’e Havalimanına geldi. Ilıcalı havalimanında gazetecileri karşısında görünce benim için gelmesiniz herhalde diye de espiri yaptı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı, ‘’Yetenek Sizsiniz programının çekimleri için Nevşehir’e geldim. Burasının güzel bir şehir olduğunu zaten biliyoruz. Bende ilk kez geldim Nevşehir’e, bakalım bizleri nasıl sürprizler bekliyor’’ diye konuştu.
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ilıcalı daha sonra ise havalimanından kendisi için hazırlanmış olan araç ile konaklayacağı otele geçti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.