Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Avrupa Birliği Toplantısı Yapıldı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2015 - 16:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Avrupa Birliği Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığında Avrupa Birliği toplantısı yapıldı. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen Avrup Birliği toplantısına Vali Yardımcısı Halil Berk, İlçe Kaymakamları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Toplantıda konuşan Nevşehir Valisi Ceylan, ‘’2010 yılından itibaren tüm illerde Avrupa Birliği temas noktası ve AB Uyum Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu oluşturuldu. Bugün bu toplantımızda AB uyum süreci içerisinde ki yapılması gerekenleri değerlendireceğiz. AB projeleri ile ilgili olarak hem kurumları yönlendirmek hem de projelerin daha faydalı olması için Nevşehir´de yapılması gerekenleri de görüşeceğiz. Önümüzdeki süreçte neler yapılabilir, hangi projeler destek görüyor bunları gözden geçireceğiz. İlimizde özellikle AB projeleri ve son yıllarda çeşitli projelerle AB´den ve diğer katkı sağlayan kuruluşlardan destek alıyoruz. Biz bunu daha verimli hale nasıl getirebiliriz bunları değerlendireceğiz” dedi. Toplantı 2015 yılının değerlendirmesiyle sona erdi.   

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığında Avrupa Birliği toplantısı yapıldı.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan Başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen Avrup Birliği toplantısına Vali Yardımcısı Halil Berk, İlçe Kaymakamları, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Toplantıda konuşan Nevşehir Valisi Ceylan, ‘’2010 yılından itibaren tüm illerde Avrupa Birliği temas noktası ve AB Uyum Dayanışma ve Yönlendirme Kurulu oluşturuldu. Bugün bu toplantımızda AB uyum süreci içerisinde ki yapılması gerekenleri değerlendireceğiz. AB projeleri ile ilgili olarak hem kurumları yönlendirmek hem de projelerin daha faydalı olması için Nevşehir´de yapılması gerekenleri de görüşeceğiz. Önümüzdeki süreçte neler yapılabilir, hangi projeler destek görüyor bunları gözden geçireceğiz. İlimizde özellikle AB projeleri ve son yıllarda çeşitli projelerle AB´den ve diğer katkı sağlayan kuruluşlardan destek alıyoruz. Biz bunu daha verimli hale nasıl getirebiliriz bunları değerlendireceğiz” dedi.

Toplantı 2015 yılının değerlendirmesiyle sona erdi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.