Sitenin sağında bir giydirme reklam

Rektör Kılıç ve Öğretim Üyeleri BAP Destekleme Sözleşmelerine İmza Attı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2015 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektör Kılıç ve Öğretim Üyeleri BAP Destekleme Sözleşmelerine İmza Attı

  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı ve imza töreni düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Üniversite Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) tarafından ‘NEÜ Bilimsel Araştırma Projesi’ kapsamında desteklenmesi kabul edilen 26 proje için 23 öğretim üyesi ile destekleme sözleşmesi imzalandı.   BAP kapsamında proje hazırlayan öğretim üyelerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, büyük üniversitelere oranla yeni kurulan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin, ortaya koyduğu çalışmalar ve projeler ile büyük başarılara imza attığını söyledi. Kılıç konuşmasında, “Üniversitemiz BAP Komisyonu siz değerli hocalarımızın ortaya koyduğu projelerinizi büyük titizlikle incelediler. Projelerimizde başta bu şehrin üniversitesi olduğumuz için Nevşehir ve yöresine yönelik projelere büyük ağırlık veriyorduk. Şimdi ise bunun yanında bölgeye, ülkeye ve bilim adına yapılan her türlü kayda değer projeye üniversitemizin bütçesinin ve Maliye Bakanlığımızın bütçe desteğinin verdiği olanaklar nispetinde desteklemeye devam ediyoruz. Ayrıca şunu da özellikle belirtmek isterim ki her geçen yıl artan proje sayısı nedeniyle geçmiş yıllarda bilimsel araştırma projelerini yılda bir defa değerlendirip desteklerken, bunu bu yıl ikiye çıkardık. Biz yeni bir üniversite olmamıza rağmen, ortaya koyduğumuz çalışmalar ve projelerle büyük başarılara imza atıyoruz. Tabi ki bunda sizlerin de büyük gayret ve emekleri bulunuyor. Sizlere şahsım ve üniversitemiz adına bir kez daha teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 2015 yılı 2. proje başvuru döneminde projesi kabul edilen ve sözleşmesi imzalanan öğretim üyelerinin isimleri şöyle:   1 – Yrd. Doç. Dr. Soner METE 2 – Yrd. Doç. Dr. Aslı ÖZDARICI OK 3 – Yrd. Doç. Dr. Feyza DİNÇER 4 – Yrd. Doç. Dr. İskender MUZ 5 – Prof. Dr. Mehmet Dursun ERDEM 6 – Yrd. Doç. Dr. Emre ÜSTÜN 7 – Yrd. Doç. Dr. Ayşe ORHAN 8 - Yrd. Doç. Dr. Ayşe ORHAN 9 – Yrd. Doç. Dr. Kamil Emre GERÇEKASLAN 10 – Yrd. Doç. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK 11 - Yrd. Doç. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK 12 – Yrd. Doç. Dr. Meliha AKLIBAŞINDA 13 – Yrd. Doç. Dr. Murat ŞENGÜL 14 – Yrd. Doç. Dr. Ünal ZAL 15 – Yrd. Doç. Dr. Cemal ÇARBOĞA 16 – Yrd. Doç. Dr. Cemal ÇARBOĞA 17 – Yrd. Doç. Dr. Aynur KIZILIRMAK 18 – Prof. Dr. Erdoğan ÇİÇEK 19 – Yrd. Doç. Dr. Zübeyde KUMBIÇAK 20 – Yrd. Doç. Dr. Kemal ŞEN 21 – Yrd. Doç. Dr. Neşe HARBALİOĞLU 22 – Doç. Dr. Şahlan ÖZTÜRK 23 – Yrd. Doç. Dr. Davut SARITAŞ 24 – Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin KILINÇ 25 – Yrd. Doç. Dr. Emin Hüseyin ÇETENAK 26 – Prof. Dr. Bülent KURT  

 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) toplantısı ve imza töreni düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Üniversite Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAP) tarafından ‘NEÜ Bilimsel Araştırma Projesi’ kapsamında desteklenmesi kabul edilen 26 proje için 23 öğretim üyesi ile destekleme sözleşmesi imzalandı.  

BAP kapsamında proje hazırlayan öğretim üyelerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, büyük üniversitelere oranla yeni kurulan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin, ortaya koyduğu çalışmalar ve projeler ile büyük başarılara imza attığını söyledi.
Kılıç konuşmasında, “Üniversitemiz BAP Komisyonu siz değerli hocalarımızın ortaya koyduğu projelerinizi büyük titizlikle incelediler. Projelerimizde başta bu şehrin üniversitesi olduğumuz için Nevşehir ve yöresine yönelik projelere büyük ağırlık veriyorduk. Şimdi ise bunun yanında bölgeye, ülkeye ve bilim adına yapılan her türlü kayda değer projeye üniversitemizin bütçesinin ve Maliye Bakanlığımızın bütçe desteğinin verdiği olanaklar nispetinde desteklemeye devam ediyoruz.

Ayrıca şunu da özellikle belirtmek isterim ki her geçen yıl artan proje sayısı nedeniyle geçmiş yıllarda bilimsel araştırma projelerini yılda bir defa değerlendirip desteklerken, bunu bu yıl ikiye çıkardık. Biz yeni bir üniversite olmamıza rağmen, ortaya koyduğumuz çalışmalar ve projelerle büyük başarılara imza atıyoruz. Tabi ki bunda sizlerin de büyük gayret ve emekleri bulunuyor. Sizlere şahsım ve üniversitemiz adına bir kez daha teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 2015 yılı 2. proje başvuru döneminde projesi kabul edilen ve sözleşmesi imzalanan öğretim üyelerinin isimleri şöyle:

 

1 – Yrd. Doç. Dr. Soner METE

2 – Yrd. Doç. Dr. Aslı ÖZDARICI OK

3 – Yrd. Doç. Dr. Feyza DİNÇER

4 – Yrd. Doç. Dr. İskender MUZ

5 – Prof. Dr. Mehmet Dursun ERDEM

6 – Yrd. Doç. Dr. Emre ÜSTÜN

7 – Yrd. Doç. Dr. Ayşe ORHAN

8 - Yrd. Doç. Dr. Ayşe ORHAN

9 – Yrd. Doç. Dr. Kamil Emre GERÇEKASLAN

10 – Yrd. Doç. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK

11 - Yrd. Doç. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK

12 – Yrd. Doç. Dr. Meliha AKLIBAŞINDA

13 – Yrd. Doç. Dr. Murat ŞENGÜL

14 – Yrd. Doç. Dr. Ünal ZAL

15 – Yrd. Doç. Dr. Cemal ÇARBOĞA

16 – Yrd. Doç. Dr. Cemal ÇARBOĞA

17 – Yrd. Doç. Dr. Aynur KIZILIRMAK

18 – Prof. Dr. Erdoğan ÇİÇEK

19 – Yrd. Doç. Dr. Zübeyde KUMBIÇAK

20 – Yrd. Doç. Dr. Kemal ŞEN

21 – Yrd. Doç. Dr. Neşe HARBALİOĞLU

22 – Doç. Dr. Şahlan ÖZTÜRK

23 – Yrd. Doç. Dr. Davut SARITAŞ

24 – Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin KILINÇ

25 – Yrd. Doç. Dr. Emin Hüseyin ÇETENAK

26 – Prof. Dr. Bülent KURT


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.