Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Milletvekili Adayları Derinkuyu Esnaflarını Ziyaret Etti

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2015 - 14:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Milletvekili Adayları Derinkuyu Esnaflarını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Derinkuyu ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde MHP Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Ödemiş, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve partililer Derinkuyu ilçesinde esnafları ziyaret ederek 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde partilerine destek istediler. MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin ülkemiz açısından çok önemli olduğun belirterek ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydetti.   

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Derinkuyu ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde MHP Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Ödemiş, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve partililer Derinkuyu ilçesinde esnafları ziyaret ederek 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde partilerine destek istediler.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamada 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin ülkemiz açısından çok önemli olduğun belirterek ülkenin MHP iktidarına ihtiyacı olduğunu kaydetti. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.