Sitenin sağında bir giydirme reklam

TSE Nevşehir Asansör Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2015 - 15:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TSE Nevşehir Asansör Yönetmeliği Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirdi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Nevşehir ve civarı illerde faaliyet gösteren asansör bakım firmaları ve asansör ruhsatı vermeye yetkili Nevşehir Belediyesi, İl Özel İdaresi, ilçe belediyeleri ve belde belediyelerinden yetkililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan TSE İl Müdürü Erol Güneş 24 Haziran 2015 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme yaptı daha sonra TSE İnceleme Uzmanı Mehmet Samet KAFALI Hizmet yeterlilik Belgesi konusunda bilgiler aktardı. Toplantının ikinci bölümünde ise Nevşehir ve Kırşehir Asansör Teknik Yöneticisi Cansın ULUTAŞ Asansörlerde değişen teknik şartlar hakkında sunum gerçekleştirdi. Bilgilendirme toplantısı asansör firmalarının sorularının cevaplandırılmasının ardından son buldu.  

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda gerçekleşen toplantıya Nevşehir ve civarı illerde faaliyet gösteren asansör bakım firmaları ve asansör ruhsatı vermeye yetkili Nevşehir Belediyesi, İl Özel İdaresi, ilçe belediyeleri ve belde belediyelerinden yetkililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan TSE İl Müdürü Erol Güneş 24 Haziran 2015 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme yaptı daha sonra TSE İnceleme Uzmanı Mehmet Samet KAFALI Hizmet yeterlilik Belgesi konusunda bilgiler aktardı. Toplantının ikinci bölümünde ise Nevşehir ve Kırşehir Asansör Teknik Yöneticisi Cansın ULUTAŞ Asansörlerde değişen teknik şartlar hakkında sunum gerçekleştirdi.
Bilgilendirme toplantısı asansör firmalarının sorularının cevaplandırılmasının ardından son buldu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.