Sitenin sağında bir giydirme reklam

Acıgöl Belediyesi Bin 500 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yaptı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2015 - 08:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Acıgöl Belediyesi Bin 500 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı Yaptı

Acıgöl Belediyesi tarafından ilçede bulunan ilk, orta ve lisede eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.   Acıgöl Belediyesi tarafından her yıl yapılan eğitim yardımı bu yılda yapıldı. Acıgöl Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitimöğretim yılı öncesinde ilçede bulunan ilk, orta ve lisede eğitim gören bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, ‘’Öğrencilerimizin vatana millete birer hayırlı fert olarak yetişmesi için Belediyemiz imkanları dahilinde her türlü yardımlar, destekler yapılmaktadır. Öğrencilerin kırtasiye yardımı almaları için Belediyemize karneleriyle gelmeleri yeterli olacaktır. 2015-2016 eğitim öğretim yılı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun’’ dedi.   

Acıgöl Belediyesi tarafından ilçede bulunan ilk, orta ve lisede eğitim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.
 
Acıgöl Belediyesi tarafından her yıl yapılan eğitim yardımı bu yılda yapıldı. Acıgöl Belediyesi tarafından 2015-2016 eğitimöğretim yılı öncesinde ilçede bulunan ilk, orta ve lisede eğitim gören bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı.
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, ‘’Öğrencilerimizin vatana millete birer hayırlı fert olarak yetişmesi için Belediyemiz imkanları dahilinde her türlü yardımlar, destekler yapılmaktadır. Öğrencilerin kırtasiye yardımı almaları için Belediyemize karneleriyle gelmeleri yeterli olacaktır. 2015-2016 eğitim öğretim yılı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun’’ dedi. 


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.