Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ülkü Ocakları Gaziler Günü Mesajı Yayımladı

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2015 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Ülkü Ocakları Gaziler Günü Mesajı Yayımladı

  Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol'un ''Gaziler Günü'' münasebeti ile ilgili yaptığı basın açıklaması; 19 Eylül 1921’ de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e 'Gazilik' ünvanının verilişinin 94. Yıl dönümünde Gaziler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi ve üstün kahramanlıkları ile canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş Gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olan tüm Gazilerimizin “Gaziler Gününü” kutluyorum. Kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak ve aziz Türk milletini var etmek uğrunda üstün bir cesaret ve kahramanlık gösteren Gazilerimize hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, sorunları ile yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuz ve minnet borcumuzdur. Bu anlamlı gün dolayısıyla başta, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan Gazilerimize saygılarımızı sunuyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.
 

Ürgüp Ülkü Ocakları Başkanı Oytun Akyol'un ''Gaziler Günü'' münasebeti ile ilgili yaptığı basın açıklaması;

19 Eylül 1921’ de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’e 'Gazilik' ünvanının verilişinin 94. Yıl dönümünde Gaziler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

Vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığı, birlik ve beraberliği için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizi ve üstün kahramanlıkları ile canlarından vazgeçmeye niyetlenmiş Gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olan tüm Gazilerimizin “Gaziler Gününü” kutluyorum.

Kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü korumak ve aziz Türk milletini var etmek uğrunda üstün bir cesaret ve kahramanlık gösteren Gazilerimize hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, sorunları ile yakından ilgilenmek toplum olarak en büyük sorumluluğumuz ve minnet borcumuzdur.

Bu anlamlı gün dolayısıyla başta, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan Gazilerimize saygılarımızı sunuyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.