Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2015 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediye Başkanı Elma, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Kaymaklı Atatürk Ortaokulu 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılına başarılarla giriyor. Atatürk Ortaokulu TEOG Sınavında başarılı olan 5 öğrenci Fen Lisesine, 5 öğrenci Merkez Anadolu Lisesine, 3 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesine, 8 öğrenci 2000 Evler Anadolu Lisesine ve 1 öğrenci de Ürgüp TESAN Anadolu Lisesine girmeye hak kazandı. Sınavı büyük bir başarı ile kazanan öğrencileri Belediye Başkanı Halit Elma makamında kabul ederek sınavda gösterdikleri başarı nedeniyle birer çeyrek altınla ödüllendirdi.  


Kaymaklı Atatürk Ortaokulu 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim Yılına başarılarla giriyor.

Atatürk Ortaokulu TEOG Sınavında başarılı olan 5 öğrenci Fen Lisesine, 5 öğrenci Merkez Anadolu Lisesine, 3 öğrenci Sosyal Bilimler Lisesine, 8 öğrenci 2000 Evler Anadolu Lisesine ve 1 öğrenci de Ürgüp TESAN Anadolu Lisesine girmeye hak kazandı.

Sınavı büyük bir başarı ile kazanan öğrencileri Belediye Başkanı Halit Elma makamında kabul ederek sınavda gösterdikleri başarı nedeniyle birer çeyrek altınla ödüllendirdi.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.