Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türkiye Yürüdü Nevşehir Seyretti

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2015 - 09:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Türkiye Yürüdü Nevşehir Seyretti

Dün akşam saatlerinde Hakkâri Dağlıcada meydana gelen terör saldırısına Türkiye’de birçok ilde tepki vardı. Türkiye Ayakta. Türkiye dün akşam saatlerinde Hakkâri Dağlıcadan gelen terör saldırısı ve şehit haberleri ile üzüldü. Türkiye’nin birçok ilinde akşam terör saldırılarına karşı yürüyüşler düzenlendi ancak Nevşehir sadece seyretmek ile yetindi. Hakkâri Dağlıcada hain terör saldırış sonrasında birçok askerimiz şehit düştü. Türkiye bu şerefsizce yapılan hain saldırı sonrasında sokağa döküldü eylem yaptı. Ancak ne var ki Türkiye’nin birçok ilinde yapılan terör eylemlerini ise Nevşehir sadece televizyon ekranlarından izlemek ile yetindi. Nitekim Nevşehir Mısır’da yapılan darbeye karşı sessiz kalmamıştı, yine birkaç ağaç kesildi diye Taksim’de yapılanları bile bazı kesimler protesto etmişti. Şimdi soruyoruz, Mısır için yürüyenler nerede? Taksim’de birkaç ağaç kesildi diye yürüyenler nerede? Doğu Türkistan için yürüyenler nerede? Türkiye şehit veriyor ama Nevşehir halen sessizliğini koruyor. Tüm Nevşehir halkını, STK’ları teröre karşı dik durmaya ve Türkiye’nin birçok ilinde yapılan teröre lanet mitingleri düzenlemeye davet ediyoruz.   

Dün akşam saatlerinde Hakkâri Dağlıcada meydana gelen terör saldırısına Türkiye’de birçok ilde tepki vardı.

Türkiye Ayakta. Türkiye dün akşam saatlerinde Hakkâri Dağlıcadan gelen terör saldırısı ve şehit haberleri ile üzüldü. Türkiye’nin birçok ilinde akşam terör saldırılarına karşı yürüyüşler düzenlendi ancak Nevşehir sadece seyretmek ile yetindi. Hakkâri Dağlıcada hain terör saldırış sonrasında birçok askerimiz şehit düştü. Türkiye bu şerefsizce yapılan hain saldırı sonrasında sokağa döküldü eylem yaptı. Ancak ne var ki Türkiye’nin birçok ilinde yapılan terör eylemlerini ise Nevşehir sadece televizyon ekranlarından izlemek ile yetindi.

Nitekim Nevşehir Mısır’da yapılan darbeye karşı sessiz kalmamıştı, yine birkaç ağaç kesildi diye Taksim’de yapılanları bile bazı kesimler protesto etmişti.

Şimdi soruyoruz, Mısır için yürüyenler nerede?
Taksim’de birkaç ağaç kesildi diye yürüyenler nerede? Doğu Türkistan için yürüyenler nerede?
Türkiye şehit veriyor ama Nevşehir halen sessizliğini koruyor.


Tüm Nevşehir halkını, STK’ları teröre karşı dik durmaya ve Türkiye’nin birçok ilinde yapılan teröre lanet mitingleri düzenlemeye davet ediyoruz. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.