Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bu Nasıl Bir Eğitimci?

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2015 - 13:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bu Nasıl Bir Eğitimci?

Avanos Belediyesi tarafından düzenlenen eğlenceye panayır diyen bir eğitimci mi yoksa paralel mi kafaları karıştırdı. Hafta sonunda yayınlamış olduğumuz habere adeta yalan haber ifadelerini kullanan eğitimci İsmet Demir bu yetmiyormuş gibi eğlence yapanları görmezden gelip panayıra eğlence diyorlar diye eleştiride bulunuyor. Nitekim Avanos Belediyesi resmi internet sitesine önce panayırda ki eğlence fotoğraflarını yayınlayan daha sonra gelen baskılar sonrasında fotoğrafları yayından kaldıran belediye personeli daha sonra sosyal paylaşım sayfasında yayımlamış olduğu fotoğraflar ile haberimizin amacının belli olduğunu belirtti. Daha sonra ise sözde eğitimci İsmet Demir isimli öğretmen ise panayıra eğlence diyen medya mensuplarına kapak olsun diye bir yorum yazabilme yetkisini kendinde buluyor. Şimdi soruyoruz haberimizde yayınlanan fotoğraf sizce eğlence fotoğrafı mı yoksa panayır fotoğrafı mı? Ayrıca siz en kutsal meslek diye bizlerin gördüğü öğretmenlik mesleğini bir kenara bırakıp bizlere gazetecilik mesleğimizi mi öğretmeye kalıyorsunuz? Şimdi bizler de soruyoruz bu yapılan oynamaları müzik gösterilerini ancak bir paralel mensup panayır olarak görebilir. Sizin görmüş olduğunuz fotoğraf sizce panayır mı eğlence mi? Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i göreve davet ediyoruz. Öğretmenlik kimliği altında sözde gazetecilik yapan şahsa bugüne kadar nasıl bir cezai uygulama yaptınız? İşte sözde eğitimcinin sosyal paylaşım sayfasında ki o yorumu; İşte Eğitimcinin gözüyle panayır, bizim gözümüzle eğlence olan o fotoğraf;

Avanos Belediyesi tarafından düzenlenen eğlenceye panayır diyen bir eğitimci mi yoksa paralel mi kafaları karıştırdı.

Hafta sonunda yayınlamış olduğumuz habere adeta yalan haber ifadelerini kullanan eğitimci İsmet Demir bu yetmiyormuş gibi eğlence yapanları görmezden gelip panayıra eğlence diyorlar diye eleştiride bulunuyor.
Nitekim Avanos Belediyesi resmi internet sitesine önce panayırda ki eğlence fotoğraflarını yayınlayan daha sonra gelen baskılar sonrasında fotoğrafları yayından kaldıran belediye personeli daha sonra sosyal paylaşım sayfasında yayımlamış olduğu fotoğraflar ile haberimizin amacının belli olduğunu belirtti. Daha sonra ise sözde eğitimci İsmet Demir isimli öğretmen ise panayıra eğlence diyen medya mensuplarına kapak olsun diye bir yorum yazabilme yetkisini kendinde buluyor. Şimdi soruyoruz haberimizde yayınlanan fotoğraf sizce eğlence fotoğrafı mı yoksa panayır fotoğrafı mı? Ayrıca siz en kutsal meslek diye bizlerin gördüğü öğretmenlik mesleğini bir kenara bırakıp bizlere gazetecilik mesleğimizi mi öğretmeye kalıyorsunuz?
Şimdi bizler de soruyoruz bu yapılan oynamaları müzik gösterilerini ancak bir paralel mensup panayır olarak görebilir. Sizin görmüş olduğunuz fotoğraf sizce panayır mı eğlence mi?

Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i göreve davet ediyoruz. Öğretmenlik kimliği altında sözde gazetecilik yapan şahsa bugüne kadar nasıl bir cezai uygulama yaptınız?

İşte sözde eğitimcinin sosyal paylaşım sayfasında ki o yorumu;





İşte Eğitimcinin gözüyle panayır, bizim gözümüzle eğlence olan o fotoğraf;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.