Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cantekin’den Lale Habere Hayırlı Olsun Ziyareti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2015 - 13:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Cantekin’den Lale Habere Hayırlı Olsun Ziyareti

Nevşehir Spor G.K Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin haber sitemize ziyarette bulundu. Nevşehir Spor G.K Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, Nevşehir’de Haberin Merkezi lalehaber.com internet gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Cantekin, ‘’ Nevşehir’de özellikle internet medyacılığı son yıllarda gelişmeye devam ediyor. Lale Haber internet sitesini beğenerek takip ediyorum. Nevşehir’de yaşanılan son gelişmeleri an ve an kamuoyuna aktarıyorsunuz. Nevşehir Spor ile ilgili hangi çalışmayı yapıyorsak sizler aracılığı ile Nevşehir halkına duyuruyoruz. Bizlere bugüne kadar ve bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. Lale Haber İnternet sitesi sahibi Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’e teşekkür ederken, Nevşehir’de yaşanılan gelişmeleri yeni yerimizde aktarmaya devam edeceğiz dedi. 

Nevşehir Spor G.K Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin haber sitemize ziyarette bulundu.

Nevşehir Spor G.K Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, Nevşehir’de Haberin Merkezi lalehaber.com internet gazetemizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Cantekin, ‘’ Nevşehir’de özellikle internet medyacılığı son yıllarda gelişmeye devam ediyor. Lale Haber internet sitesini beğenerek takip ediyorum. Nevşehir’de yaşanılan son gelişmeleri an ve an kamuoyuna aktarıyorsunuz. Nevşehir Spor ile ilgili hangi çalışmayı yapıyorsak sizler aracılığı ile Nevşehir halkına duyuruyoruz. Bizlere bugüne kadar ve bundan sonra vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.
Lale Haber İnternet sitesi sahibi Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Spor Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin’e teşekkür ederken, Nevşehir’de yaşanılan gelişmeleri yeni yerimizde aktarmaya devam edeceğiz dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.