Sitenin sağında bir giydirme reklam

Büyükkonuk Belediyesi’nden Kardeş Kaymaklı Belediyesi’ne Ziyaret

BELEDİYELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2015 - 11:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Büyükkonuk Belediyesi’nden Kardeş Kaymaklı Belediyesi’ne Ziyaret

Büyükkonuk Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak sürdürdüğü etkinliklere yeni bir halka ekleyerek, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın daveti üzerine Nevşehir iline gezi düzenledi. Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, belediyeler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine büyük önem verdiklerini belirterek, “farklı ülke ve bölgelerde ki yerel yönetimler arasında ki ilişkilerin güçlü bir bağla pekiştirilmeleri, kültürlerin kaynaşmasının yanı sıra Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile olan ilişkilerin her platformda güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır. Nazik davetlerinden dolayı Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’ya şahsım, belediye çalışanları ve belde halkı adına sonsuz teşekkür ederim ” dedi.  

Büyükkonuk Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak sürdürdüğü etkinliklere yeni bir halka ekleyerek, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’nın daveti üzerine Nevşehir iline gezi düzenledi.
Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, belediyeler arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine büyük önem verdiklerini belirterek, “farklı ülke ve bölgelerde ki yerel yönetimler arasında ki ilişkilerin güçlü bir bağla pekiştirilmeleri, kültürlerin kaynaşmasının yanı sıra Anavatan Türkiye Cumhuriyeti ile olan ilişkilerin her platformda güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır. Nazik davetlerinden dolayı Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma’ya şahsım, belediye çalışanları ve belde halkı adına sonsuz teşekkür ederim ” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.