Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Halk Eğitim Merkezinde Öğrencilere Yaz Kursu

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2015 - 14:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp Halk Eğitim Merkezinde Öğrencilere Yaz Kursu

  2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sona ererek yaz tatilinin başlamasıyla Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ve Akşam Sanat Okulunda Açılması Planlanan Kursların Listesi belli oldu. Ürgüp Halk Eğitim Merkezi çocuklar için birçok kurs açıyor. Yaz Kursları 1 Temmuz tarihinde başlayacak ve 2 ay sürecek. Hafta içi her gün planlanan kurslar saat 13.00 ile 17.00 arasında Halk Eğitim Merkezi binasında verilecek. 8 ile 14 yaş arası çocukların katılabileceği kurslar: Gitar, seramik, İngilizce, resim, tekvando ve halk oyunları olarak açıklandı. Çocuklarınızı kurslara kayıt ettirmek için Ürgüp Halk Eğitim Merkezine müracaat edebilirsiniz.   

 
2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sona ererek yaz tatilinin başlamasıyla Ürgüp Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ve Akşam Sanat Okulunda Açılması Planlanan Kursların Listesi belli oldu.

Ürgüp Halk Eğitim Merkezi çocuklar için birçok kurs açıyor. Yaz Kursları 1 Temmuz tarihinde başlayacak ve 2 ay sürecek. Hafta içi her gün planlanan kurslar saat 13.00 ile 17.00 arasında Halk Eğitim Merkezi binasında verilecek.
8 ile 14 yaş arası çocukların katılabileceği kurslar: Gitar, seramik, İngilizce, resim, tekvando ve halk oyunları olarak açıklandı.

Çocuklarınızı kurslara kayıt ettirmek için Ürgüp Halk Eğitim Merkezine müracaat edebilirsiniz. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.