Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik Spor Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.06.2015 - 00:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gençlik Spor Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in yanı sıra, antrenörler, personeller ve aileleri katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer burada yaptığı konuşmada, antrenörlerimizle, personellerimiz ve ailelerimiz ile bu akşam iftar yemeğinde olmaktan dolayı son derece mutluyum. İftar yemeğimiz bir anlamda hep birlikte yeniden kaynaşma yemeğine dönüştü. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan tüm çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum diye konuştu.   

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kamp Eğitim Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in yanı sıra, antrenörler, personeller ve aileleri katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer burada yaptığı konuşmada, antrenörlerimizle, personellerimiz ve ailelerimiz ile bu akşam iftar yemeğinde olmaktan dolayı son derece mutluyum. İftar yemeğimiz bir anlamda hep birlikte yeniden kaynaşma yemeğine dönüştü. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan tüm çalışanlarımıza ve ailelerine teşekkür ediyorum diye konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.