Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymaklı Belediyesi’nden İftar Sofrası

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2015 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Belediyesi’nden İftar Sofrası

  Kaymaklı Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde Ramazan ayı nedeniyle İftar sofrası düzenliyor.   Kaymaklı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca İftar Sofrası düzenlemeye devam ediyor. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, ‘’Ramazan ayı boyunca her gün değişen menüsü ile Belediyemiz Kültür Merkezinde iftar soframız halkımızın ve iftar saatinde kasabamızda bulunan misafirlerimizin hizmetindedir. Mübarek Ramazan Ayının ülkemiz de ve kasabamız da hayırlara vesile olmasını temenni ederiz’’ diye konuştu.   

 
Kaymaklı Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde Ramazan ayı nedeniyle İftar sofrası düzenliyor.
 
Kaymaklı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Ayı boyunca İftar Sofrası düzenlemeye devam ediyor. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, ‘’Ramazan ayı boyunca her gün değişen menüsü ile Belediyemiz Kültür Merkezinde iftar soframız halkımızın ve iftar saatinde kasabamızda bulunan misafirlerimizin hizmetindedir. Mübarek Ramazan Ayının ülkemiz de ve kasabamız da hayırlara vesile olmasını temenni ederiz’’ diye konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.