Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lara Eğitim Kurumlarında Karne Heyecanı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.06.2015 - 19:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lara Eğitim Kurumlarında Karne Heyecanı

Nevşehir Özel Eğitim Kurumlarında öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Sınıflarına karne almak için giren öğrenciler, hediyeleri görünce mutlu oldu. Öğrenci velilerinden Serkan Bayram “Çocuklarımı Lara Koleji’nde okutmakla geleceğe yatırım yaptığımı düşünüyorum. Okulumuza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu dönemde gerçekleştirilen faaliyetleri gördükçe gelecek adına daha da ümitleniyorum. Okul yönetimine ve öğretmenlerimize, karne gününde böyle güzel bir sürpriz yaptıkları için de teşekkür ediyorum" dedi.Okul bahçesinde yapılan törende Teog sınavlarında ilk 10’a giren öğrencilere ve çeşitli sınavlarda dereceye giren öğrencilere madalyalar verildi. Okul müdürü Ulaş İnönü ise şunları söyledi: “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tatili hak etti. Ancak tatilde yan gelip yatmamak gerekir. Tatilde kitaptan, defterden uzak bir hayat düşünmeyelim. Sıradanlığın dışına çıkalım ama okumayı asla ihmal etmeyelim. Öğrencilerimizin tatilde de her gün mutlaka en az 40 dakika kitap okumalarını tavsiye ediyoruz."  

Nevşehir Özel Eğitim Kurumlarında öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Sınıflarına karne almak için giren öğrenciler, hediyeleri görünce mutlu oldu.
Öğrenci velilerinden Serkan Bayram “Çocuklarımı Lara Koleji’nde okutmakla geleceğe yatırım yaptığımı düşünüyorum. Okulumuza ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu dönemde gerçekleştirilen faaliyetleri gördükçe gelecek adına daha da ümitleniyorum. Okul yönetimine ve öğretmenlerimize, karne gününde böyle güzel bir sürpriz yaptıkları için de teşekkür ediyorum" dedi.Okul bahçesinde yapılan törende Teog sınavlarında ilk 10’a giren öğrencilere ve çeşitli sınavlarda dereceye giren öğrencilere madalyalar verildi.
Okul müdürü Ulaş İnönü ise şunları söyledi: “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tatili hak etti. Ancak tatilde yan gelip yatmamak gerekir. Tatilde kitaptan, defterden uzak bir hayat düşünmeyelim. Sıradanlığın dışına çıkalım ama okumayı asla ihmal etmeyelim. Öğrencilerimizin tatilde de her gün mutlaka en az 40 dakika kitap okumalarını tavsiye ediyoruz."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.