Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kapadokya Havalimanını Sel Bastı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2015 - 21:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kapadokya Havalimanını Sel Bastı

Akşam saatlerinde aniden bastıran dolu yağmur ve fırtına sonrası Kapadokya Havalimanını sel bastı.Uçaklar inemiyor yolcular mahsur kaldı... Şiddetli yağışla beraber Kapadokya  Havalimanı Salonu, akşam saatlerinde bir anda su baskınına uğradı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında bir anda yerler suyla dolarken, havalimanı temizlik ekipleri ve çalışanları ellerinde süpürgeler ve suyu emen makinelerle suları tahliye etmek için çaba gösterdi. Kapadokya Havalimanında yolcular mahsur kalırken havalimanına ait bir itfaiye pisti temizlemeye çalışıyor.  

Akşam saatlerinde aniden bastıran dolu yağmur ve fırtına sonrası Kapadokya Havalimanını sel bastı.Uçaklar inemiyor yolcular mahsur kaldı...
Şiddetli yağışla beraber Kapadokya 
Havalimanı Salonu, akşam saatlerinde bir anda su baskınına uğradı. Yolcuların şaşkın bakışları arasında bir anda yerler suyla dolarken, havalimanı temizlik ekipleri ve çalışanları ellerinde süpürgeler ve suyu emen makinelerle suları tahliye etmek için çaba gösterdi.
Kapadokya Havalimanında yolcular mahsur kalırken havalimanına ait bir itfaiye pisti temizlemeye çalışıyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.