Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi Ceylan’ı ve Rektör Kılıç’ı Göreve Davet Ediyoruz

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2015 - 22:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Valisi Ceylan’ı ve Rektör Kılıç’ı Göreve Davet Ediyoruz

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görevli memur Dernek çatısı altında Nevşehir’de utanmasa üniversite kapatılsın diyecek. Nevşehir’in hep hayalini kurduğu özlemle beklediğimiz üniversitesi AK Parti Hükümeti tarafından 2007 yılında kuruldu. Tüm bu gelişmelerin ardından Nevşehir halkı üniversitesinin gelişmesi anlamında maddi manevi her türlü desteği verdiler. Ama gelin görün ki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde memur olarak görev yapan Abdurrahim Doğru isimli memur dernek başkanlığı çatısı altında Nevşehir’e ihanet edercesine Nevşehir’e okumaya gelmeyin diye çağrıda bulunuyor. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin anne ve babalarına burada gelin çocuklarınıza sahip çıkın bahar şenliklerinde öğrencilerin ahlakının çöktüğünü, içki ve madde bağımlısı olduğunu iddia etti. Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı www.lalehaber.com haber sitesi olarak göreve davet ediyoruz. Nevşehir’de hem memurluk yaparak hem de dernek çatısı altında tüm Türkiye’ye Nevşehir’de üniversiteye gelmeyin çağrısında bulunan bu devlet memuru olan Abdurrahim Doğru isimli şahsa nasıl bir yaptırım uygulayacaklar merak ediyoruz. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi üzerinden siyasete malzeme yapan Anadolu Gençlik Derneğini ve Saadet Partisini kınıyoruz. Bir devlet memurunun çıkıp tüm öğrencileri alkol bağımlısı olduğunu, madde bağımlısı olduğunu hatta daha da ileri gidip üniversitede fuhuş olduğunu öne süren memur konusunda Vali Ceylan ve Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın nasıl bir işlem yapacağını ise tüm Nevşehir halkı merak ediyor.   


Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde görevli memur Dernek çatısı altında Nevşehir’de utanmasa üniversite kapatılsın diyecek.

Nevşehir’in hep hayalini kurduğu özlemle beklediğimiz üniversitesi AK Parti Hükümeti tarafından 2007 yılında kuruldu. Tüm bu gelişmelerin ardından Nevşehir halkı üniversitesinin gelişmesi anlamında maddi manevi her türlü desteği verdiler. Ama gelin görün ki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde memur olarak görev yapan Abdurrahim Doğru isimli memur dernek başkanlığı çatısı altında Nevşehir’e ihanet edercesine Nevşehir’e okumaya gelmeyin diye çağrıda bulunuyor. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin anne ve babalarına burada gelin çocuklarınıza sahip çıkın bahar şenliklerinde öğrencilerin ahlakının çöktüğünü, içki ve madde bağımlısı olduğunu iddia etti.

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı www.lalehaber.com haber sitesi olarak göreve davet ediyoruz. Nevşehir’de hem memurluk yaparak hem de dernek çatısı altında tüm Türkiye’ye Nevşehir’de üniversiteye gelmeyin çağrısında bulunan bu devlet memuru olan Abdurrahim Doğru isimli şahsa nasıl bir yaptırım uygulayacaklar merak ediyoruz. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi üzerinden siyasete malzeme yapan Anadolu Gençlik Derneğini ve Saadet Partisini kınıyoruz. Bir devlet memurunun çıkıp tüm öğrencileri alkol bağımlısı olduğunu, madde bağımlısı olduğunu hatta daha da ileri gidip üniversitede fuhuş olduğunu öne süren memur konusunda Vali Ceylan ve Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın nasıl bir işlem yapacağını ise tüm Nevşehir halkı merak ediyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.