KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Varol ‘’Sanayi Esnafımız MHP İktidarıyla Büyüyecek’’

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2015 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Varol ‘’Sanayi Esnafımız MHP İktidarıyla Büyüyecek’’

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Derinkuyu ilçesinde sanayi esnaflarını ziyaret ettiler. MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Mustafa Uğur, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve partililer Derinkuyu ilçesinde bulunan sanayi esnaflarını ziyaret ettiler. MHP Milletvekili Adayları Derinkuyu ilçesinde sanayi esnaflarının sıkıntılarını dinlerken 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla birlikte sıkıntılarının sona ereceğini söylediler. MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, ‘’ Nevşehir’de ve ilçelerde bulunan sanayi esnaflarımız gerçekten çok büyük sıkıntı içerisinde işlerini yapmaya çalışıyorlar. Ne yazık ki AKP iktidarı boyunca Nevşehir ve ilçeler de bulunan sanayilerimiz ve esnaflarımız gelişmemiştir. Sanayi esnaflarımıza hiçbir şekilde kolaylıklar sağlanmamıştır. Sanayi esnaflarımız evlerine ekmek götüremeden siftah bile yapamadan kepenk kapatıp evlerine gitmektedirler. Allah’ın izni ile Nevşehir ve ilçe sanayi esnaflarımız MHP iktidarıyla gelişecek ve büyüyecektir’’ şeklinde konuştu.   

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayları Derinkuyu ilçesinde sanayi esnaflarını ziyaret ettiler.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayları Mehmet Varol, Mustafa Uğur, MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ve partililer Derinkuyu ilçesinde bulunan sanayi esnaflarını ziyaret ettiler.

MHP Milletvekili Adayları Derinkuyu ilçesinde sanayi esnaflarının sıkıntılarını dinlerken 7 Haziran akşamında MHP iktidarıyla birlikte sıkıntılarının sona ereceğini söylediler. MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, ‘’ Nevşehir’de ve ilçelerde bulunan sanayi esnaflarımız gerçekten çok büyük sıkıntı içerisinde işlerini yapmaya çalışıyorlar. Ne yazık ki AKP iktidarı boyunca Nevşehir ve ilçeler de bulunan sanayilerimiz ve esnaflarımız gelişmemiştir. Sanayi esnaflarımıza hiçbir şekilde kolaylıklar sağlanmamıştır. Sanayi esnaflarımız evlerine ekmek götüremeden siftah bile yapamadan kepenk kapatıp evlerine gitmektedirler. Allah’ın izni ile Nevşehir ve ilçe sanayi esnaflarımız MHP iktidarıyla gelişecek ve büyüyecektir’’ şeklinde konuştu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.