KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Şampiyon Galatasaray

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2015 - 21:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şampiyon Galatasaray

Süper Toto Süper liginde Galatasaray 33. Haftada şampiyonluğunu ilan etti. Süper Toto Süper Lig’in 33. Haftasında derbi maçta Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden Galatasaray bu akşam Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile berabere kalmasının ardından 33. Haftada şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray bu şampiyonluğunun ardından dördüncü yıldızı takan ilk ve tek takım olma özelliğini de elde etmiş oldu. Ligin son haftasında Rize deplasmanına gidecek olan Galatasaray bu maçtan mağlup ayrılsa bile şampiyon olacak.   

Süper Toto Süper liginde Galatasaray 33. Haftada şampiyonluğunu ilan etti.

Süper Toto Süper Lig’in 33. Haftasında derbi maçta Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden Galatasaray bu akşam Fenerbahçe’nin İstanbul Başakşehir ile berabere kalmasının ardından 33. Haftada şampiyonluğunu ilan etti.

Galatasaray bu şampiyonluğunun ardından dördüncü yıldızı takan ilk ve tek takım olma özelliğini de elde etmiş oldu.

Ligin son haftasında Rize deplasmanına gidecek olan Galatasaray bu maçtan mağlup ayrılsa bile şampiyon olacak. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.