Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İbrahim Yıldız türkülerini Nevşehir Kalesi’nde seslendirecek

KÜLTÜR-SANAT 12.09.2023 - 13:48, Güncelleme: 12.09.2023 - 13:48
 

İbrahim Yıldız türkülerini Nevşehir Kalesi’nde seslendirecek

TRT'de yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” adlı şarkı yarışmasında performansıyla büyük beğeni toplayan İbrahim Yıldız, 16 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir Kalesi’nde hemşehrileriyle buluşuyor.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Günleri’ devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde 16 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir Kalesi içerisinde düzenlenecek olan konser programında, TRT ekranlarında yayınlanan ‘Sen Türkülerini Söyle’ adlı yarışma programında performansı ile jüriyi ve tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakan İbrahim Yıldız hemşehrileriyle buluşacak. Yıldız, saat 20.30’da başlayacak olan konser programında sevilen türkülerini Nevşehirliler için seslendirecek. 16 Eylül 2023 Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek olan konser programına katılmak isteyenler biletlerini Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden ücretsiz olarak alabilecek.
TRT'de yayınlanan “Sen Türkülerini Söyle” adlı şarkı yarışmasında performansıyla büyük beğeni toplayan İbrahim Yıldız, 16 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir Kalesi’nde hemşehrileriyle buluşuyor.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kültür ve Sanat Günleri’ devam ediyor. Etkinlikler çerçevesinde 16 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir Kalesi içerisinde düzenlenecek olan konser programında, TRT ekranlarında yayınlanan ‘Sen Türkülerini Söyle’ adlı yarışma programında performansı ile jüriyi ve tüm Türkiye’yi kendisine hayran bırakan İbrahim Yıldız hemşehrileriyle buluşacak.

Yıldız, saat 20.30’da başlayacak olan konser programında sevilen türkülerini Nevşehirliler için seslendirecek.

16 Eylül 2023 Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek olan konser programına katılmak isteyenler biletlerini Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nden ücretsiz olarak alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.