Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hacıbektaş'tan deprem bölgelerine konteyner ev desteği gelmeye devam ediyor

İLÇELER 09.03.2023 - 11:05, Güncelleme: 09.03.2023 - 11:21
 

Hacıbektaş'tan deprem bölgelerine konteyner ev desteği gelmeye devam ediyor

Hacıbektaş Belediyesi ve Hızır Almanya yardım kuruluşu işbirliği ile depremzede aileler için 7 adet konteyner evi deprem bölgelerine gönderdi.
  Hızır Avusturya'nın ardından, Hızır Almanya da depremzede aileler için harekete geçti. Hacıbektaş Belediyesi ve Hızır Almanya, işbirliği ile 7 adet konteyner ev üretti. Üretimi tamamlandıktan sonra transfer edilmek üzere tırlara yüklenen konteyner evler yola çıktı. Depremde evini kaybeden aileler için üretilen evler, kısa sürede kullanıma hazır hale getirilip depremzede ailelere kapısını açacak. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, konteyner evler çalışmalarında katkılarından dolayı Hızır Almanya gönüllüleri ve Hızır Almanya Başkanı Bektaş Tezcan'a teşekkürlerini iletti. Başkan Altıok yardımda bulunan tüm gönüllüler için, "Hizmetleri hakk katında kabul olsun" ifadelerini kullandı.
Hacıbektaş Belediyesi ve Hızır Almanya yardım kuruluşu işbirliği ile depremzede aileler için 7 adet konteyner evi deprem bölgelerine gönderdi.

 

Hızır Avusturya'nın ardından, Hızır Almanya da depremzede aileler için harekete geçti. Hacıbektaş Belediyesi ve Hızır Almanya, işbirliği ile 7 adet konteyner ev üretti. Üretimi tamamlandıktan sonra transfer edilmek üzere tırlara yüklenen konteyner evler yola çıktı.

Depremde evini kaybeden aileler için üretilen evler, kısa sürede kullanıma hazır hale getirilip depremzede ailelere kapısını açacak. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, konteyner evler çalışmalarında katkılarından dolayı Hızır Almanya gönüllüleri ve Hızır Almanya Başkanı Bektaş Tezcan'a teşekkürlerini iletti.

Başkan Altıok yardımda bulunan tüm gönüllüler için, "Hizmetleri hakk katında kabul olsun" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.