Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş’ta bakkal ve marketler denetlendi

İLÇELER 05.01.2023 - 14:31, Güncelleme: 05.01.2023 - 14:31
 

Hacıbektaş’ta bakkal ve marketler denetlendi

Hacıbektaş Belediyesi, Hacıbektaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte marketler ve tütün mamulleri satan işyerleri denetlendi.
  Hacıbektaş ilçesinde İlçe Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü, Esnaf Odası Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince bakkal ve marketler denetlendi. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “Hacıbektaş Belediyesi Zabıta Amirliği, Hacıbektaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hacıbektaş Esnaf Odası Başkanlığı, Hacıbektaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hacıbektaş İlçe Sağlık Müdürlüğü katılımı ile Bakkal ve Marketlerde 4207 sayılı Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun uygulaması ve 18 yaş altı genç ve çocuklarımıza tütün ve alkol ürünlerinin satışı yapılmaması konusunda Esnaflarımıza uyarılarda bulunularak denetlemeler gerçekleştirdik. Halkımızın sağlığının korunması için denetlerimize devam edeceğiz” dedi.
Hacıbektaş Belediyesi, Hacıbektaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte marketler ve tütün mamulleri satan işyerleri denetlendi.

 

Hacıbektaş ilçesinde İlçe Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürlüğü, Esnaf Odası Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerince bakkal ve marketler denetlendi. Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “ Hacıbektaş Belediyesi Zabıta Amirliği, Hacıbektaş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Hacıbektaş Esnaf Odası Başkanlığı, Hacıbektaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hacıbektaş İlçe Sağlık Müdürlüğü katılımı ile Bakkal ve Marketlerde 4207 sayılı Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun uygulaması ve 18 yaş altı genç ve çocuklarımıza tütün ve alkol ürünlerinin satışı yapılmaması konusunda Esnaflarımıza uyarılarda bulunularak denetlemeler gerçekleştirdik. Halkımızın sağlığının korunması için denetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.