Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş Belediyesi personele yüzde 60 zam yaptı

BELEDİYELER 02.01.2023 - 14:58, Güncelleme: 02.01.2023 - 14:58
 

Hacıbektaş Belediyesi personele yüzde 60 zam yaptı

Hacıbektaş Belediyesi Disk Genel İl sendikası ile yaptığı toplu sözleşme ile maaşlara yüzde 60 zam yaptı.
  Hacıbektaş Belediyesi yeni yıla personellerine yüzde 60 zam yaparak girdi. Hacıbektaş Belediyesi ve Disk Genel İş ile yapılan toplu sözleşme ile personeller maaşlarına yüzde 60 zam yapıldı.  Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “Hacıbektaş Belediyesi personelimizi enflasyona ezdirmiyoruz. Bugün Hacıbektaş Belediyesi ve Disk Genel-iş Sendikası ile yaptığımız toplu sözleşme neticesinde, personelimizin maaşlarına yüzde 60 oranında iyileştirme yaptık. Tüm Belediye emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Hacıbektaş Belediyesi Disk Genel İl sendikası ile yaptığı toplu sözleşme ile maaşlara yüzde 60 zam yaptı.

 

Hacıbektaş Belediyesi yeni yıla personellerine yüzde 60 zam yaparak girdi. Hacıbektaş Belediyesi ve Disk Genel İş ile yapılan toplu sözleşme ile personeller maaşlarına yüzde 60 zam yapıldı.  Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “ Hacıbektaş Belediyesi personelimizi enflasyona ezdirmiyoruz. Bugün Hacıbektaş Belediyesi ve Disk Genel-iş Sendikası ile yaptığımız toplu sözleşme neticesinde, personelimizin maaşlarına yüzde 60 oranında iyileştirme yaptık. Tüm Belediye emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.