Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Versa Hastanesi, SGK ile indirim anlaşması imzaladı

SAĞLIK 15.04.2021 - 20:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Versa Hastanesi, SGK ile indirim anlaşması imzaladı

Nevşehir Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve Hastane Müdürü Deniz Kantarcı, SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı’yı ziyaret etti.
  Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve hastane müdürü Deniz Kantarcı SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Burada SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ile Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren, Versa Hastanesi ile SGK arasında indirim anlaşmasını imzaladı.   Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren açıklamasında, “ Hastanemiz ile SGK arasından yeni bir indirim anlaşması imzalamış bulunuyoruz. SGK İl Müdürümüz Mehmet Baltacı’ya yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ederiz” dedi.
Nevşehir Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve Hastane Müdürü Deniz Kantarcı, SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı’yı ziyaret etti.

 

Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve hastane müdürü Deniz Kantarcı SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı’yı ziyaret ederek bir süre görüştü. Burada SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ile Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren, Versa Hastanesi ile SGK arasında indirim anlaşmasını imzaladı.

 

Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Vergiveren açıklamasında, “ Hastanemiz ile SGK arasından yeni bir indirim anlaşması imzalamış bulunuyoruz. SGK İl Müdürümüz Mehmet Baltacı’ya yakın ilgisi nedeniyle teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.