Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, Tekno Bims’i ziyaret etti

GÜNCEL 03.06.2021 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, Tekno Bims’i ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tekno Bims fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sonugelen’den bilgiler aldı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Neşehir’de faaliyet gösteren fabrikaları aralıksız ziyaret etmeyi sürdürüyor. Vali Becel bu kapsamda Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına bims ihracatı yapan Tekno Bims fabrikasını ziyaret ederek fabrikanın çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sonugelen’den bilgiler aldı.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir’in Türkiye’de bims sektöründe de söz sahibi olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken Sonugelen’e çalışmalarında başarılar diledi.   Tekno Bims Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sonugelen’de ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e teşekkür etti.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Tekno Bims fabrikasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sonugelen’den bilgiler aldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Neşehir’de faaliyet gösteren fabrikaları aralıksız ziyaret etmeyi sürdürüyor. Vali Becel bu kapsamda Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına bims ihracatı yapan Tekno Bims fabrikasını ziyaret ederek fabrikanın çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sonugelen’den bilgiler aldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir’in Türkiye’de bims sektöründe de söz sahibi olmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederken Sonugelen’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

Tekno Bims Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Sonugelen’de ziyaretlerinden dolayı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.