MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel’i turizmciler ziyaret etti

TURİZM 15.04.2021 - 10:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel’i turizmciler ziyaret etti

15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve beraberindeki heyet Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.
  15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici başkanlığında KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez, TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Rehberler Odası Başkanı Yunis Ünal Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolasıyla turizmcilerin haftasını kutlarken koronavirüs ile mücadelede sona gelindiği zaman Kapadokya bölgesinin eski hareketli günlerine döneceğine inandıklarını kaydetti.
15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve beraberindeki heyet Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

 

15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici başkanlığında KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez, TÜRSAB Kapadokya Başkanı Talip Aldemir, Rehberler Odası Başkanı Yunis Ünal Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolasıyla turizmcilerin haftasını kutlarken koronavirüs ile mücadelede sona gelindiği zaman Kapadokya bölgesinin eski hareketli günlerine döneceğine inandıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.