Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel’den Şehit Astsubay Çiftçibaşı için taziye mesajı

NEVŞEHİR 07.07.2021 - 14:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel’den Şehit Astsubay Çiftçibaşı için taziye mesajı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Mardin'de Şehit olan Astsubay Çifçibaşı için taziye mesajı yayımladı.
  Vali Becel mesajında; ''Mardin Kızıltepe Hudut Hattı bölgesinde 07 Temmuz 2021'de Suriye tarafından açılan taciz ateşi sonucunda Nevşehirli hemşerimiz P. Asb. Açvş Cihan Çifcibaşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak şehit olmuştur. Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden bu hain saldırıları gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensupları, er yada geç hakkettiği cezayı alacaktır. Terör örgütü ve onu destekleyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.''dedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel Mardin'de Şehit olan Astsubay Çifçibaşı için taziye mesajı yayımladı.

 

Vali Becel mesajında; ''Mardin Kızıltepe Hudut Hattı bölgesinde 07 Temmuz 2021'de Suriye tarafından açılan taciz ateşi sonucunda Nevşehirli hemşerimiz P. Asb. Açvş Cihan Çifcibaşı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak şehit olmuştur.

Ülkemizin huzur ve güvenliğine kasteden bu hain saldırıları gerçekleştiren bölücü terör örgütü mensupları, er yada geç hakkettiği cezayı alacaktır. Terör örgütü ve onu destekleyenler emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır.

Vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Aziz Milletimizin başı sağ olsun.''dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.