MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Aktaş, Polis Uygulama Noktasını Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 30.01.2018 - 12:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Vali Aktaş, Polis Uygulama Noktasını Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Acıgöl Polis Uygulama Noktası’nda görevli polisleri ziyaret etti.
  Acıgöl Aksaray Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasını ziyaret eden Vali Aktaş’ı burada görev yapan polis memurları karşıladı. Uygulama noktasında görev yapan polislerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, çalışma koşulları hakkında bilgi aldı ve bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu.   Polis memurları kendilerini ziyaretinden dolayı Vali Aktaş'a teşekkür ederek, bir sorunlarının olmadığını ifade ettiler. Uygulama noktasında görev yapan polislere bir süre sohbet eden Vali Aktaş, daha sonra alandan ayrıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte Acıgöl Polis Uygulama Noktası’nda görevli polisleri ziyaret etti.

 

Acıgöl Aksaray Karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasını ziyaret eden Vali Aktaş’ı burada görev yapan polis memurları karşıladı. Uygulama noktasında görev yapan polislerle yakından ilgilenen Vali Aktaş, çalışma koşulları hakkında bilgi aldı ve bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu.

 

Polis memurları kendilerini ziyaretinden dolayı Vali Aktaş'a teşekkür ederek, bir sorunlarının olmadığını ifade ettiler. Uygulama noktasında görev yapan polislere bir süre sohbet eden Vali Aktaş, daha sonra alandan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.