MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Korkmaz, Dünya Veteriner Hekimler günü kutlu olsun

İLÇELER 24.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Korkmaz, Dünya Veteriner Hekimler günü kutlu olsun

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Dünya Veteriner Hekimler Günü Kutlu Olsun
Dünya Veteriner Hekimler Günü; Dünya Veteriner Hekimleri Birliği (WVA) ile Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü’nün (OIE) girişimleri sonucunda her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü, o yıl için belirlenen bir tema çerçevesinde kutlanmaktadır.   2021 yılının teması; “Veteriner hekimlerin Covid-19 krizine yanıtı” olarak belirlenmiştir. Belirlenen tema ile, veteriner hekimlerin bu alanlardaki çalışmalarına kamuoyunun dikkatinin çekilmesi amaçlanmaktadır.   Altı kıtada sayıları 500 bini geçen veteriner hekim tarafından 21’inci kez kutlanacak olan Dünya Veteriner Hekimler Günü, veteriner hekimler için onur kaynağı, gurur kaynağı ve mutluluk kaynağı olmuştur.   Dünya Veteriner Hekimler Günü sebebiyle bir kez daha belirtmek isteriz ki; Sağlıklı hayvan, sağlıklı gıda, sağlıklı insan ve sağlıklı toplum ile çevre sağlığı ve biyogüvenlik konularında veteriner hekimler çok önemli çalışmalara imza atmaktadır. Almanya’da Robert Koch Salgın Hastalıkları Enstitüsü Başkanı veteriner hekim, Çin Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü veteriner hekim, Covid-19 aşısını üreten Astra Zeneca'nın CEO’su veteriner hekim, Biontech ile birlikte Covid-19 aşısını geliştiren ve üreten Pfizer'ın CEO’su veteriner hekim. Tüm Dünyada yaşanan Covid-19 salgını da bir kez daha, veteriner hekimsiz insan sağlığının ve refahının olamayacağını göstermiştir.   Veterinerlerimizin olağanüstü gayretleri için teşekkür ediyor, Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.      Mustafa Korkmaz Ürgüp Ziraat Odası Başkanı
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Dünya Veteriner Hekimler Günü Kutlu Olsun

Dünya Veteriner Hekimler Günü; Dünya Veteriner Hekimleri Birliği (WVA) ile Dünya Hayvan Sağlığı Örgütü’nün (OIE) girişimleri sonucunda her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü, o yıl için belirlenen bir tema çerçevesinde kutlanmaktadır.

 

2021 yılının teması; “Veteriner hekimlerin Covid-19 krizine yanıtı” olarak belirlenmiştir. Belirlenen tema ile, veteriner hekimlerin bu alanlardaki çalışmalarına kamuoyunun dikkatinin çekilmesi amaçlanmaktadır.

 

Altı kıtada sayıları 500 bini geçen veteriner hekim tarafından 21’inci kez kutlanacak olan Dünya Veteriner Hekimler Günü, veteriner hekimler için onur kaynağı, gurur kaynağı ve mutluluk kaynağı olmuştur.

 

Dünya Veteriner Hekimler Günü sebebiyle bir kez daha belirtmek isteriz ki; Sağlıklı hayvan, sağlıklı gıda, sağlıklı insan ve sağlıklı toplum ile çevre sağlığı ve biyogüvenlik konularında veteriner hekimler çok önemli çalışmalara imza atmaktadır. Almanya’da Robert Koch Salgın Hastalıkları Enstitüsü Başkanı veteriner hekim, Çin Hastalıkları Kontrol ve Önleme Merkezi Direktörü veteriner hekim, Covid-19 aşısını üreten Astra Zeneca'nın CEO’su veteriner hekim, Biontech ile birlikte Covid-19 aşısını geliştiren ve üreten Pfizer'ın CEO’su veteriner hekim. Tüm Dünyada yaşanan Covid-19 salgını da bir kez daha, veteriner hekimsiz insan sağlığının ve refahının olamayacağını göstermiştir.

 

Veterinerlerimizin olağanüstü gayretleri için teşekkür ediyor, Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutluyor, selam ve saygılar sunuyorum.   

 

Mustafa Korkmaz

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.