Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te bir otelde havuza giren 1 çocuk öldü

ASAYİŞ 10.07.2020 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te bir otelde havuza giren 1 çocuk öldü

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Taşsaray Otel’de bulunan havuza giren yabancı uyruklu 2 çocuktan biri hayatını kaybederken bir çocuğun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.
  Edinilen bilgilere göre, Ürgüp’te bulunan Taşsaray Otel havuzuna yabancı uyruklu 8 ve 11 yaşındaki iki çocuk kaçak girdi. Havuzda iki çocuğun çırpındığını gören bir kişi havuza atlayarak çocukları kurtararak sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından 8 yaşındaki Y.A. Ürgüp Devlet Hastanesinde 11 yaşındaki M.A. ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.   Ürgüp Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 8 yaşındaki Y.A. hastanede yapılan tüm müdahalelerin ardından kurtarılamazken, Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden 11 yaşındaki M.A.’nın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bulunan Taşsaray Otel’de bulunan havuza giren yabancı uyruklu 2 çocuktan biri hayatını kaybederken bir çocuğun ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Ürgüp’te bulunan Taşsaray Otel havuzuna yabancı uyruklu 8 ve 11 yaşındaki iki çocuk kaçak girdi. Havuzda iki çocuğun çırpındığını gören bir kişi havuza atlayarak çocukları kurtararak sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından 8 yaşındaki Y.A. Ürgüp Devlet Hastanesinde 11 yaşındaki M.A. ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

 

Ürgüp Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 8 yaşındaki Y.A. hastanede yapılan tüm müdahalelerin ardından kurtarılamazken, Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden 11 yaşındaki M.A.’nın da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.