Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi 2020 yılının ilk meclis toplantısını yaptı

BELEDİYELER 03.01.2020 - 20:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediyesi 2020 yılının ilk meclis toplantısını yaptı

Ürgüp Belediye Meclisi 2020 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısı bugün saat 14.00’te yapıldı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başkanlığında yapılan Meclis toplantısına Aktürk, tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutlayarak başladı.   2020 yılında görev yapmak üzere, Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleriyle hesap ve işlemlerinin denetimi için oluşturulacak 3 kişilik Denetim Komisyonunun gizli oyla seçimi yapıldı.   3 kişilik denetim komisyonu üyeliklerine AK Parti grubundan Mehmet Şükrü Şüküroğlu ile Mustafa Başpınar, CHP grubundan Niyazi Bozaslan seçildi.   Gündemin üçüncü maddesinde ise Ürgüp Belediyesinde 5393 sayılı kanuna göre çalışan sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesi oy birliği ile kabul edildi.   Mülkiyeti Ürgüp Belediyesi'ne ait olan otel binasıyla ilgili konunun da görüşüldüğü toplantı mevzi imar planı yapılması hususunun görüşülmesiyle sona erdi.   MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE İNŞAATINI GEZDİ   Belediye Meclis toplantısından sonra Başkan Aktürk, Meclis Üyeleriyle birlikte yeni belediye binasını gezerek müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.   Kısa sürede aynı yerde 3 kat daha verimli bir alan elde ettiklerinden bahseden Aktürk, "300 m² alanda 3 farklı binada hizmet veriliyordu. Artık 900 m² alana sahip U şeklinde bir belediye hizmet binamız var. Çalışmalar tamamlandığında engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın da rahatça kullanabileceği 30-40 yıl sorunsuz bir şekilde Ürgüplüye hizmet edecek bir belediye binası kazandırıyoruz dedi.
Ürgüp Belediye Meclisi 2020 yılının ilk Belediye Meclis Toplantısı bugün saat 14.00’te yapıldı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk başkanlığında yapılan Meclis toplantısına Aktürk, tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutlayarak başladı.

 

2020 yılında görev yapmak üzere, Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleriyle hesap ve işlemlerinin denetimi için oluşturulacak 3 kişilik Denetim Komisyonunun gizli oyla seçimi yapıldı.

 

3 kişilik denetim komisyonu üyeliklerine AK Parti grubundan Mehmet Şükrü Şüküroğlu ile Mustafa Başpınar, CHP grubundan Niyazi Bozaslan seçildi.

 

Gündemin üçüncü maddesinde ise Ürgüp Belediyesinde 5393 sayılı kanuna göre çalışan sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

Mülkiyeti Ürgüp Belediyesi'ne ait olan otel binasıyla ilgili konunun da görüşüldüğü toplantı mevzi imar planı yapılması hususunun görüşülmesiyle sona erdi.

 

MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE İNŞAATINI GEZDİ

 

Belediye Meclis toplantısından sonra Başkan Aktürk, Meclis Üyeleriyle birlikte yeni belediye binasını gezerek müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Kısa sürede aynı yerde 3 kat daha verimli bir alan elde ettiklerinden bahseden Aktürk, "300 m² alanda 3 farklı binada hizmet veriliyordu. Artık 900 m² alana sahip U şeklinde bir belediye hizmet binamız var. Çalışmalar tamamlandığında engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın da rahatça kullanabileceği 30-40 yıl sorunsuz bir şekilde Ürgüplüye hizmet edecek bir belediye binası kazandırıyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.