MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten geçmiş olsun mesajı

İLÇELER 24.01.2020 - 22:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediye Başkanı Aktürk’ten geçmiş olsun mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayımladı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayımladı.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Merkez üssü Elazığ/Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki depremden can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını Allah'tan diliyor, etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim devletimizi ve milletimizi tüm afetlerden muhafaza etsin” dedi.   “Başkan Aktürk, Ürgüp halkını desteğe davet etti”   Elazığ'da meydana gelen depremden ötürü mağduriyet yaşayan kardeşlerimizin battaniye, kışlık kıyafet ve ısıtıcı ihtiyaçları için desteklerinizi bekliyorum. Tüm hemşehrilerimizin özellikle “ battaniye, kışlık kıyafet ve ısıtıcı” olacak şekilde desteklerini belediye binamızda toplayıp ivedilikle ulaştıracağız. Duyarlılığınızdan ötürü hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ürgüp Belediyesi olarak deprem bölgesine 1000 adet battaniye temin edip belediyemiz adına biz göndereceğiz. Gün Elazığ’ lı vatandaşlarımızın yanında olma günü, gün Gakkoşlara destek olma günü ....
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayımladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Elazığ’da meydana gelen deprem sonrası geçmiş olsun mesajı yayımladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Merkez üssü Elazığ/Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki depremden can ve mal kaybı yaşanmamış olmasını Allah'tan diliyor, etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Rabbim devletimizi ve milletimizi tüm afetlerden muhafaza etsin” dedi.

 

“Başkan Aktürk, Ürgüp halkını desteğe davet etti”

 

Elazığ'da meydana gelen depremden ötürü mağduriyet yaşayan kardeşlerimizin battaniye, kışlık kıyafet ve ısıtıcı ihtiyaçları için desteklerinizi bekliyorum.

Tüm hemşehrilerimizin özellikle “ battaniye, kışlık kıyafet ve ısıtıcı” olacak şekilde desteklerini belediye binamızda toplayıp ivedilikle ulaştıracağız. Duyarlılığınızdan ötürü hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Ürgüp Belediyesi olarak deprem bölgesine 1000 adet battaniye temin edip belediyemiz adına biz göndereceğiz.

Gün Elazığ’ lı vatandaşlarımızın yanında olma günü, gün Gakkoşlara destek olma günü ....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.