Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, 'Öğretmenlerimiz milli ve ahlaki değerleri anlatabilecek kabiliyete sahiptir'

EĞİTİM 16.02.2021 - 10:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, 'Öğretmenlerimiz milli ve ahlaki değerleri anlatabilecek kabiliyete sahiptir'

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, çeşitli dernek ve vakıfların okullarda milli ve ahlaki değerler adı altında çeşitli etkinlikler düzenlemesine tepki gösterirken, Milli Eğitim Bakanlığının bu duruma bir an önce son vermesi gerektiğini dile getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, çeşitli dernek ve vakıfların okullarda milli ve ahlaki değerler adı altında çeşitli etkinlikler düzenlemesine tepki gösterirken, Milli Eğitim Bakanlığının bu duruma bir an önce son vermesi gerektiğini dile getirdi.     Urgenç, "Nevşehir'de de çeşitli vakıf ve dernekler milli ve ahlaki değerler adı altında konferanslar düzenliyorlar. Öğretmenlerimiz öğretmenler odasında oturuyor, bu dernek, vakıf ve cemaat yetkilileri sınıflara girip, ya da öğrencileri konferans salonlarında toplayıp etik ve ahlaki değerler konularında çalışmalarda bulunuyorlar. Bu bir etiksizlik. Bu dernek ve vakıfların okullara gönderdikleri kişilerin etik değerlere ihtiyaçları var. Bunlar öğretmenlerimiz tarafından bir etik değerler seminerinden geçirilmeliler. Bu öğretmene karşı yapılan bir saygısızlıktır. Herhangi bir etik değeri öğretmenler anlatamayacak, bu vakıf ve derneklerin gönderdikleri isimler mi anlatacaklar?. Öğretmenlerimiz her türlü etik, ahlaki ve milli değeri anlatabilecek kabiliyettedir. Bakanlık bu tür programlarını derhal iptal etmeli. Ben şuna talibim; her bir Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenimiz öğrencilere vatanını, milletini, bayrağını, etik ve milli değerlerini anlatabilecek bilgi ve donanıma sahiptir. Bu vakıf ve dernek temsilcileri okullardan çıkacak. Kimse yapmıyorsa bu çalışmayı Türk Eğitim-Sen üyeleri bu işi yapar" ifadelerinde bulundu.  
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, çeşitli dernek ve vakıfların okullarda milli ve ahlaki değerler adı altında çeşitli etkinlikler düzenlemesine tepki gösterirken, Milli Eğitim Bakanlığının bu duruma bir an önce son vermesi gerektiğini dile getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, çeşitli dernek ve vakıfların okullarda milli ve ahlaki değerler adı altında çeşitli etkinlikler düzenlemesine tepki gösterirken, Milli Eğitim Bakanlığının bu duruma bir an önce son vermesi gerektiğini dile getirdi.  

 

Urgenç, "Nevşehir'de de çeşitli vakıf ve dernekler milli ve ahlaki değerler adı altında konferanslar düzenliyorlar. Öğretmenlerimiz öğretmenler odasında oturuyor, bu dernek, vakıf ve cemaat yetkilileri sınıflara girip, ya da öğrencileri konferans salonlarında toplayıp etik ve ahlaki değerler konularında çalışmalarda bulunuyorlar. Bu bir etiksizlik. Bu dernek ve vakıfların okullara gönderdikleri kişilerin etik değerlere ihtiyaçları var. Bunlar öğretmenlerimiz tarafından bir etik değerler seminerinden geçirilmeliler. Bu öğretmene karşı yapılan bir saygısızlıktır. Herhangi bir etik değeri öğretmenler anlatamayacak, bu vakıf ve derneklerin gönderdikleri isimler mi anlatacaklar?. Öğretmenlerimiz her türlü etik, ahlaki ve milli değeri anlatabilecek kabiliyettedir. Bakanlık bu tür programlarını derhal iptal etmeli. Ben şuna talibim; her bir Türk Eğitim-Sen üyesi öğretmenimiz öğrencilere vatanını, milletini, bayrağını, etik ve milli değerlerini anlatabilecek bilgi ve donanıma sahiptir. Bu vakıf ve dernek temsilcileri okullardan çıkacak. Kimse yapmıyorsa bu çalışmayı Türk Eğitim-Sen üyeleri bu işi yapar" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.