Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, 'Eğitim hizmet kolunda üye artışı sağlayan tek sendika ''Türk Eğitim Sen''oldu

EĞİTİM 08.06.2021 - 14:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, 'Eğitim hizmet kolunda üye artışı sağlayan tek sendika ''Türk Eğitim Sen''oldu

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ülke geneli sendikaların üye sayısının açıklanması üzerine bir teşekkür mesajı yayınladı.
  Başkan Urgenç; İlkeli, mücadeleci ve ahlaklı sendikacılığın adresi Türk Eğitim-Sen’e üye olarak güç veren 213 bin 888 eğitim çalışanına teşekkür ediyoruz. Türk Eğitim-Sen, bu dönemde hizmet kolumuzda üye sayısını artıran tek sendika oldu. Bir yılı aşkın süredir Kovid-19 salgınına rağmen, kendi sağlığını dahi düşünmeden fedakarca sahada mücadele veren şube, ilçe ve üniversite teşkilat yöneticilerimize, kadın komisyonlarımıza, işyeri temsilcilerimize ve tabii ki gerçek sendikacılığı tercih eden tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Türk Eğitim Sen eğitim çalışanlarından yana olan tarafını her türlü ahlaksız duruma rağmen sürdürmeye devam edecektir. Hak adalet eşitlik ve mali haklarının iyileştirilmesi hususundaki mücadelesini sürdürecektir. Diğer sendikalar üye kaybı yaşarken Türk Eğitim Sen’in üye artışı gerçekleştirmesi kamu çalışanlarının duyduğu güvenden kaynaklanmaktadır. Türk Eğitim Sen aynı zamanda çalışanların milli kalesidir. Bu milli kale gücünü üyesinden emekçiden, çalışandan almaktadır. Dedi.   Urgenç açıklamasının devamında; Bizleri gururlandıran bu başarı, inanmış yol arkadaşlarımızın eseridir. Eğitim kamuoyu rahat olsun, Türk Eğitim-Sen olarak, 1992’den beri olduğu gibi; Eğitimi ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her gelişmede taraf olacağız. Safımız, her daim ve hiçbir denge hesabı gütmeden her zaman çalışanların yanı olacak. Tehdit ve teklif stratejisiyle hiçbir çalışanı baskı altına almadan, sendikacılığın tüm gerekliliklerini yerine getireceğiz. Sadece eğitim çalışanlarından aldığımız gücümüzü, her durum ve şartta yine ve yalnız eğitim çalışanları için seferber edeceğiz. İfadelerini kullandı.  
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ülke geneli sendikaların üye sayısının açıklanması üzerine bir teşekkür mesajı yayınladı.

 

Başkan Urgenç; İlkeli, mücadeleci ve ahlaklı sendikacılığın adresi Türk Eğitim-Sen’e üye olarak güç veren 213 bin 888 eğitim çalışanına teşekkür ediyoruz. Türk Eğitim-Sen, bu dönemde hizmet kolumuzda üye sayısını artıran tek sendika oldu. Bir yılı aşkın süredir Kovid-19 salgınına rağmen, kendi sağlığını dahi düşünmeden fedakarca sahada mücadele veren şube, ilçe ve üniversite teşkilat yöneticilerimize, kadın komisyonlarımıza, işyeri temsilcilerimize ve tabii ki gerçek sendikacılığı tercih eden tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Türk Eğitim Sen eğitim çalışanlarından yana olan tarafını her türlü ahlaksız duruma rağmen sürdürmeye devam edecektir. Hak adalet eşitlik ve mali haklarının iyileştirilmesi hususundaki mücadelesini sürdürecektir. Diğer sendikalar üye kaybı yaşarken Türk Eğitim Sen’in üye artışı gerçekleştirmesi kamu çalışanlarının duyduğu güvenden kaynaklanmaktadır. Türk Eğitim Sen aynı zamanda çalışanların milli kalesidir. Bu milli kale gücünü üyesinden emekçiden, çalışandan almaktadır. Dedi.

 

Urgenç açıklamasının devamında; Bizleri gururlandıran bu başarı, inanmış yol arkadaşlarımızın eseridir. Eğitim kamuoyu rahat olsun, Türk Eğitim-Sen olarak, 1992’den beri olduğu gibi; Eğitimi ve eğitim çalışanlarını ilgilendiren her gelişmede taraf olacağız. Safımız, her daim ve hiçbir denge hesabı gütmeden her zaman çalışanların yanı olacak. Tehdit ve teklif stratejisiyle hiçbir çalışanı baskı altına almadan, sendikacılığın tüm gerekliliklerini yerine getireceğiz. Sadece eğitim çalışanlarından aldığımız gücümüzü, her durum ve şartta yine ve yalnız eğitim çalışanları için seferber edeceğiz. İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.