Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, ‘Eğitim çalışanları aşılanmalıdır’

EĞİTİM 05.04.2021 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç, ‘Eğitim çalışanları aşılanmalıdır’

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, yüz yüze eğitimin devamı için tüm eğitim çalışanlarının zaman kaybedilmeden aşılanmasının son derece önemli olduğunu söyledi.
  Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “Yüz yüze eğitime devam edilmesi için zaman kaybedilmeden eğitim çalışanlarının aşılanması gerektiğini söyleyerek;" 18 milyon öğrencinin olduğu ülkemizde, öğrenciyle okulla alakası olmayan neredeyse aile yoktur. Bundan dolayı öğretmenleri covid-19 riskinden korumamız, aslında tüm toplumu korumaya yönelik tedbir almak anlamına gelecektir” dedi.   Başkan Urgenç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gün geçmiyor ki bir meslektaşımızın Covid-19 nedeniyle vefat ya da hastalık haberini almayalım. Her gün milyonlarca öğrenci ve veli ile muhatap olan öğretmenlerimizi virüs riskine karşı korumak ertelenemez bir gerekliliktir.   Yüz yüze eğitime devam edilmesi isteniyorsa, zaman kaybetmeden başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının aşılanmasına başlanmalıdır.   18 milyon öğrencinin olduğu ülkemizde, öğrenciyle okulla alakası olmayan neredeyse aile yoktur. Bundan dolayı öğretmenleri covid-19 riskinden korumamız, aslında tüm toplumu korumaya yönelik tedbir almak anlamına gelecektir."
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, yüz yüze eğitimin devamı için tüm eğitim çalışanlarının zaman kaybedilmeden aşılanmasının son derece önemli olduğunu söyledi.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “Yüz yüze eğitime devam edilmesi için zaman kaybedilmeden eğitim çalışanlarının aşılanması gerektiğini söyleyerek;" 18 milyon öğrencinin olduğu ülkemizde, öğrenciyle okulla alakası olmayan neredeyse aile yoktur. Bundan dolayı öğretmenleri covid-19 riskinden korumamız, aslında tüm toplumu korumaya yönelik tedbir almak anlamına gelecektir” dedi.

 

Başkan Urgenç açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gün geçmiyor ki bir meslektaşımızın Covid-19 nedeniyle vefat ya da hastalık haberini almayalım. Her gün milyonlarca öğrenci ve veli ile muhatap olan öğretmenlerimizi virüs riskine karşı korumak ertelenemez bir gerekliliktir.

 

Yüz yüze eğitime devam edilmesi isteniyorsa, zaman kaybetmeden başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının aşılanmasına başlanmalıdır.

 

18 milyon öğrencinin olduğu ülkemizde, öğrenciyle okulla alakası olmayan neredeyse aile yoktur. Bundan dolayı öğretmenleri covid-19 riskinden korumamız, aslında tüm toplumu korumaya yönelik tedbir almak anlamına gelecektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.