Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlü sanatçı Irmak Arıcı bu akşam canlı yayında tvnev ekranlarında

NEVŞEHİR 02.05.2021 - 13:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ünlü sanatçı Irmak Arıcı bu akşam canlı yayında tvnev ekranlarında

Türk pop müziğinin son dönemdeki en sevilen isimlerinden biri olan Irmak Arıcı, bu akşam tvnev ekranlarında olacak. Genç şarkıcı sevilen şarkılarını canlı yayında Nevşehirliler için seslendirecek.
    Nevşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlara online olarak ulaştırıyor. 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan tam kapanma döneminde tiyatrodan konserlere, dini programlardan açık oturumlara birçok zengin içerik Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev ekranlarında olacak.   Tvnev kapanma sürecini evlerinde geçirecek olan Nevşehirliler ile ilk olarak ünlü sanatçı Irmak Arıcı’yı buluşturacak. Bu akşam saat 21.002dan itibaren tvnev ekranlarında olacak olan genç sanatçı canlı yayın konseri ile Nevşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.   Arıcı, birbirinden güzel şarkılarını Nevşehirliler için seslendirecek. Tvnev’in Facebook, YouTube gibi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan programa Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da canlı yayında bağlanacak.                                                                       
Türk pop müziğinin son dönemdeki en sevilen isimlerinden biri olan Irmak Arıcı, bu akşam tvnev ekranlarında olacak. Genç şarkıcı sevilen şarkılarını canlı yayında Nevşehirliler için seslendirecek.

 

 

Nevşehir Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde kültür ve sanat etkinliklerini vatandaşlara online olarak ulaştırıyor. 17 Mayıs tarihine kadar sürecek olan tam kapanma döneminde tiyatrodan konserlere, dini programlardan açık oturumlara birçok zengin içerik Nevşehir Belediyesi’nin web tv kanalı olan tvnev ekranlarında olacak.

 

Tvnev kapanma sürecini evlerinde geçirecek olan Nevşehirliler ile ilk olarak ünlü sanatçı Irmak Arıcı’yı buluşturacak. Bu akşam saat 21.002dan itibaren tvnev ekranlarında olacak olan genç sanatçı canlı yayın konseri ile Nevşehirlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

 

Arıcı, birbirinden güzel şarkılarını Nevşehirliler için seslendirecek. Tvnev’in Facebook, YouTube gibi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak olan programa Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’da canlı yayında bağlanacak.

                                                                      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.