MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uluer Ailesinden teşekkür mesajı

NEVŞEHİR 05.05.2021 - 09:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uluer Ailesinden teşekkür mesajı

Uluer Group, Nevşehirli iş adamı Kazakistan Nevşehir Fahri Konsolosu Dr. Hali Uluer ve eşi Fatma Uluer’in vefatında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.
  Uluer Group tarafından yayımlanan teşekkür mesajında,   “Uluer Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, Türk Dünyası Türkmen Beyi, Nevşehir MÜSİAD Kurucu Başkanı, DEİK/Türkiye-Kazakistan & Tanzanya İş Konseyleri Yürütme Kurulu üyesi, ülkemiz menfaatine yoğun diploması yürütmüş, yerli ve milli savunma sanayi girişimcisi, hayırsever iş adamı vatansever Sayın Dr. Halil Uluer Beyefendi, Hayat arkadaşı, kıymetli eşi Sayın Fatma Uluer Hanımefendi, çok yakın aile dostları Zebrano Mobilya Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Demirhan beyefendi ve kıymetli eşi Sayın Ayşe Demirhan Hanımefendi ile birlikte Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen üzücü trafik kazası sonucu vefat etmişlerdir. Ani ve acı kayıplarımız dolayısıyla destek olan, taziyelerini ileten ülkemizden ve dünyanın çeşitli yerlerinden sayısı kişi ve kuruma teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.
Uluer Group, Nevşehirli iş adamı Kazakistan Nevşehir Fahri Konsolosu Dr. Hali Uluer ve eşi Fatma Uluer’in vefatında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiler.

 

Uluer Group tarafından yayımlanan teşekkür mesajında,

 

“Uluer Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Kazakistan Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu, Türk Dünyası Türkmen Beyi, Nevşehir MÜSİAD Kurucu Başkanı, DEİK/Türkiye-Kazakistan & Tanzanya İş Konseyleri Yürütme Kurulu üyesi, ülkemiz menfaatine yoğun diploması yürütmüş, yerli ve milli savunma sanayi girişimcisi, hayırsever iş adamı vatansever Sayın Dr. Halil Uluer Beyefendi, Hayat arkadaşı, kıymetli eşi Sayın Fatma Uluer Hanımefendi, çok yakın aile dostları Zebrano Mobilya Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Demirhan beyefendi ve kıymetli eşi Sayın Ayşe Demirhan Hanımefendi ile birlikte Kuzey Marmara Otoyolunda meydana gelen üzücü trafik kazası sonucu vefat etmişlerdir. Ani ve acı kayıplarımız dolayısıyla destek olan, taziyelerini ileten ülkemizden ve dünyanın çeşitli yerlerinden sayısı kişi ve kuruma teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.