Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Tutuklu ve hükümlülere kişisel gelişim konferansı

NEVŞEHİR 29.01.2020 - 13:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tutuklu ve hükümlülere kişisel gelişim konferansı

Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve hükümlülere yönelik konferans düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda eğitim, iyileştirme-sosyal, kültürel faaliyetleri kapsamında, Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Alper Murat Özdemir tarafından; Hükümlü ve tutukluların; Rehabilitesi, moral ve motivasyonunu artırma, sosyal hayata ve topluma adapte olmaları, cezaevine konsantrasyon ve uyum sürecine katkı sağlama amacıyla bayan Hükümlü ve Tutuklulara yönelik “Kişisel Gelişim” konulu konferans düzenlendi.   Bireyin kendisine yönelik iyi ve olumlu duygular geliştirmesi sonucu kendisini iyi htirmesi başardıkça da özgüvenin gelişmesiyle bakış açısının değişebileceği, Kişisel gelişim kazanmanın kolay yolları olduğunu belirtilerek hayatımızın her alanında mutlu olabileceğimizi ve her durumda hayattan tat almanın mümkün olduğunu örneklerle açıklayan Alper Murat Özdemir’e konferans bitiminde, Ceza İnfaz Kurumu Öğretmeni tarafından çini tabak hediye edilerek kendisine teşekkür edildi.
Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve hükümlülere yönelik konferans düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir E Tipi Ceza İnfaz Kurumunda eğitim, iyileştirme-sosyal, kültürel faaliyetleri kapsamında, Nevşehir Hacı Bektaş-ı Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Alper Murat Özdemir tarafından; Hükümlü ve tutukluların; Rehabilitesi, moral ve motivasyonunu artırma, sosyal hayata ve topluma adapte olmaları, cezaevine konsantrasyon ve uyum sürecine katkı sağlama amacıyla bayan Hükümlü ve Tutuklulara yönelik “Kişisel Gelişim” konulu konferans düzenlendi.

 

Bireyin kendisine yönelik iyi ve olumlu duygular geliştirmesi sonucu kendisini iyi htirmesi başardıkça da özgüvenin gelişmesiyle bakış açısının değişebileceği, Kişisel gelişim kazanmanın kolay yolları olduğunu belirtilerek hayatımızın her alanında mutlu olabileceğimizi ve her durumda hayattan tat almanın mümkün olduğunu örneklerle açıklayan Alper Murat Özdemir’e konferans bitiminde, Ceza İnfaz Kurumu Öğretmeni tarafından çini tabak hediye edilerek kendisine teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.