MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türker,'Ülkü Ocakları Genel Merkezi ziyaretimizi tamamlamış bulunmaktayız'

SİYASET 21.04.2021 - 19:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Türker,'Ülkü Ocakları Genel Merkezi ziyaretimizi tamamlamış bulunmaktayız'

  Nevşehir Ülkü Ocakları olarak tasarladığımız "Kürşad ve 40 Çerisi" isimli aile oyunumuzu Genel Başkanımıza takdim ettik, tavsiyeleri ve talimatları doğrultusunda geliştirmek üzere müsaadelerini aldık. Aynı şekilde özel eğitim ihtiyacı olan kardeşlerimiz için hazırladığımız projelerimizi ve oyunumuzu Genel Başkanımıza takdim ederek geliştirmek üzere müsaadelerini aldık.   Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yıldırım Bey'in hemşerilerimize gönderdiği selamlarını ve muhabbetlerini iletmek üzere programımızı tamamlamış bulunuyoruz.   Genel Başkanımızın talimatları  doğrultusunda faaliyetlerimize hız vererek, programlarımıza devam edeceğiz.  

 

Nevşehir Ülkü Ocakları olarak tasarladığımız "Kürşad ve 40 Çerisi" isimli aile oyunumuzu Genel Başkanımıza takdim ettik, tavsiyeleri ve talimatları doğrultusunda geliştirmek üzere müsaadelerini aldık. Aynı şekilde özel eğitim ihtiyacı olan kardeşlerimiz için hazırladığımız projelerimizi ve oyunumuzu Genel Başkanımıza takdim ederek geliştirmek üzere müsaadelerini aldık.

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yıldırım Bey'in hemşerilerimize gönderdiği selamlarını ve muhabbetlerini iletmek üzere programımızı tamamlamış bulunuyoruz.

 

Genel Başkanımızın talimatları  doğrultusunda faaliyetlerimize hız vererek, programlarımıza devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.