MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

TMO Ürgüp'ten 9 bin ton patates aldı

NEVŞEHİR 05.05.2021 - 13:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

TMO Ürgüp'ten 9 bin ton patates aldı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Toprak Mahsulleri Ofisi ve muhtarlıklar ile ortaklaşa yürüttükleri patates alımı hakkında açıklamada bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Toprak Mahsulleri Ofisi ve muhtarlıklar ile ortaklaşa yürüttükleri patates alımı hakkında açıklamada bulundu.    Korkmaz, "Değerli üreticilerimiz Toprak Mahsulleri Ofisi ve üretici köylerimizin muhtarlıkları ile ortaklaşa yürüttüğümüz patates alımın da sona geldik. Şuana kadar Ürgüp Ziraat Odamıza bağlı üretim yapan çiftçilerimizden Toprak Mahsulleri Ofisi toplamda yaklaşık 9 bin ton civarı patates alımı gerçekleştirdi. Üretici köylerimizin muhtarlıkları, çiftçileri ve TMO yetkilileri ile yapmış olduğumuz son görüşmelerde sofralık patatesin tükendiği bilgisine varıldı. Halen elinde satmak istediği patatesi olan ÇKS kayıtı mevcut, Ürgüp bölgemizde üretimi yapılan ürün varsa ivedilikle üreticimiz bağlı bulunduğu muhtarlığa satma talebini bildirmesi gerekmektedir" dedi. 
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Toprak Mahsulleri Ofisi ve muhtarlıklar ile ortaklaşa yürüttükleri patates alımı hakkında açıklamada bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz Toprak Mahsulleri Ofisi ve muhtarlıklar ile ortaklaşa yürüttükleri patates alımı hakkında açıklamada bulundu. 

 

Korkmaz, "Değerli üreticilerimiz Toprak Mahsulleri Ofisi ve üretici köylerimizin muhtarlıkları ile ortaklaşa yürüttüğümüz patates alımın da sona geldik. Şuana kadar Ürgüp Ziraat Odamıza bağlı üretim yapan çiftçilerimizden Toprak Mahsulleri Ofisi toplamda yaklaşık 9 bin ton civarı patates alımı gerçekleştirdi. Üretici köylerimizin muhtarlıkları, çiftçileri ve TMO yetkilileri ile yapmış olduğumuz son görüşmelerde sofralık patatesin tükendiği bilgisine varıldı. Halen elinde satmak istediği patatesi olan ÇKS kayıtı mevcut, Ürgüp bölgemizde üretimi yapılan ürün varsa ivedilikle üreticimiz bağlı bulunduğu muhtarlığa satma talebini bildirmesi gerekmektedir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.